REKLAMI GEÇ

Denizlispor yarın Antalyaspor’u ağırlayacak

Denizlispor yarın Antalyaspor’u ağırlayacak

Denizlispor, 24. hafta mücadelesinde yarın Fraport TAV Antalyaspor’u konuk edecek. Ligin son sırasında bulunan Denizlispor, son iki hafta ortaya koyduğu iyi oyununu 3 puanla süslemek istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Şubat 2021 Cumartesi, 13:29

Denizli Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak Yukatel Denizlispor-Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında hakem Zorbay Küçük düdük çalacak.

Teknik direktör değişikliğine gittikten sonra Hakan Kutlu yönetiminde Göztepe’yi 2-1 mağlup eden, hafta içinde deplasmanda Trabzonspor’a 1-0 mağlup olan Yukatel Denizlispor 24. haftaya 17 puanla son sırada girdi.

ANTALYASPOR FORMDA
Ligde son 7 maçta mağlubiyeti bulunmayan ve bu müsabakalarda sahadan 3 galibiyet ve 4 beraberlikle ayrılan Fraport TAV Antalyaspor, 24. hafta öncesinde 30 puanla 9. sırada yer alıyor. Antalya ekibinde kırmızı kart cezalısı Veysel Sarı ile sarı kart cezalısı Nando, yarın forma giyemeyecek.

ANTALYASPOR’LA 28. RANDEVU
Ligin ilk devresinde rakibine deplasmanda 1-0 mağlup olan Yukatel Denizlispor daha önce Süper Lig’de rakibiyle oynadığı 27 karşılaşmada, 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 yenilgi yaşadı. Bu müsabakalarda 34 gol atan Denizli temsilcisi kalesinde 41 gol gördü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..