REKLAMI GEÇ

Denizlispor Yönetimi Vali Erkmen’i ziyaret etti

Denizlispor Yönetimi Vali Erkmen’i ziyaret etti

Denizlispor Başkanı Ali İpek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 2009-2010 Futbol Sezonunun başlamasına kısa bir süre kala ve hafta sonu oynanacak olan Denizlispor- Fenerbahçe karşılaşması öncesi Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret ettiler.

/ DENİZLİSPORHABER / 3 Ağustos 2009 Pazartesi, 18:18

Başkan Ali İpek, yeni Yönetim Kurulu ile başta Vali Yavuz Erkmen olmak üzere Denizli’nin yetkili makamlarını ziyaret edeceklerini ifade ederek, “Sayın Valimizin Denizlispor’a olan yakınlığını tüm kamuoyu biliyor. Denizlispor’un iyi olması için de elinden geleni yapma gayreti içerisinde. Bu da bizi fazlası ile memnun ediyor. Şehrin en büyük makamı destek veriyorsa, o kurumun başarısız olma pozisyonu olamaz. Sezonun ilk maçını Fenerbahçe ile oynayacak olmamız dışarıdan zor gibi görünebilir. Alınacak skor hakkımızda hayırlı olacaktır. İyi bir sonuçla maçtan ayrılacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
Vali Erkmen, yeni sezonda Denizlispor’a, Başkan Ali İpek ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, “Bu hafta sonundan itibaren yeni bir sezon başlıyor. Yeni sezonda Denizlisporumuza başarılar diliyorum. Denizlispor aynı zamanda Denizli’nin temsil yüzü. Başarılı olması bizleri mutlu eder. Elinde kısıtlı imkânlar olmasına rağmen, yönetimin ve Denizli halkının sıcak ilgisi, maddi ve manevi desteği ile Denizlispor en iyi yerlere gelmenin mücadelesini veriyor. Bizi memnun edecek olan, maçlarda herhangi bir olaya meydan vermeden, centilmence mücadelemizi vermek. Denizli’nin bugün olduğu gibi bundan sonra da centilmen bir kent olduğunu göstermemiz gerekiyor. Bu anlamda herkese büyük görevler düşüyor. Ben bu sezonun geçen sezona göre çok daha iyi olacağına inanıyorum” dedi.
Statlarda Özel Güvenlik Güçlerinin görev yapacak olması konusuna da değinen Vali Erkmen, “Bilindiği gibi Jandarma ve Polisin statlardan çıkartılıp özel güvenlik teşkilatı ile maçların güvenliğinin sağlanması yönünde bir karar var. Denizli olarak biz bunun öncülüğünü yapmak istiyoruz. Bu nedenle bu tip önemli maçta bu amacımıza yakın davranabilirsek, bu bize bir cesaret verecektir. Denizlispor’un başarısı hepimizin başarısı olacaktır” diye konuştu.
Maçın skorunun ne olacağı konusundaki bir soru üzerine Vali Erkmen, Denizlispor’un lige iyi bir başlangıç yapacağını, büyük takımlarla ligin başında oynamanın bir avantaj olduğunu, dolayısıyla bu avantajı Denizlispor’un en iyi şekilde değerlendirerek mutlak surette galibiyet için oynayacağını ve maçı kazanacağına inandığını söyledi.
Ziyarette Başkan Ali İpek, Vali Yavuz Erkmen’e Denizlispor kaşkolu, Denizlispor Flaması ve Vali Yavuz Erkmen adına hazırlanmış Denizlispor forması hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..