REKLAMI GEÇ

Denizlispor’a destek kampanyası

Denizlispor’a destek kampanyası

Denizli Valiliği, kamu kuruluşları ve Denizli’de, aylık maaş ve ücret ödemesi yapan sivil kuruluşlar, 15 Nisan 2009 tarihi itibariyle, Denizlispor’a destek kampanyası başlattı.

/ DENİZLİSPORHABER / 15 Nisan 2009 Çarşamba, 00:00

Denizlispor için destek kampanyası başlatıldı. Denizli’yi Süper Lig’de temsil eden Denizlispor’un, 2008-2009 sezonun sonuna yaklaştığımız bugünlerde, bulunduğu konumda maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduğunu söyleyen Vali Erkmen, Denizlispor için başlattıkları kampanya hakkında bilgi verdi.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Vali Erkmen, “Denizlispor’a destek amacı ile ilimiz kamu kuruluşları başta olmak üzere, aylık maaş ve ücret ödemesi yapan sivil kuruluşlarımız ile birlikte 15 Nisan 2009 tarihinden itibaren destek kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Denizlispor’umuza gönüllü bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımızın yazılı beyanları veya takdir edecekleri nakit ödemeler, bağlı oldukları kurum mutemetleri tarafından toplanarak, ilgili bankalardaki hesaplara yatırılacaktır. Kurum ve kuruluşlarda çalışan amir ve memurlarımızın yanı sıra, vatandaşlarımızın da bu hesap numaralarına gönlünden kopan bağışı yaparak Denizlispor’a maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz” dedi.

Vali Erkmen, Denizlispor’a destek için başlattıkları kampanyanın yanı sıra kulübün, manevi desteğe de ihtiyacı olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımızı, kalan lig maçlarında stadyuma gelerek centilmence takımımızı desteklemeye davet ediyor, maddi ve manevi destek verecek olan tüm vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Denizlispor’a maddi destek vermek isteyenler, aşağıdaki banka hesaplarına para yatırabilecekler: 

BANKA HESAP NO:

TC < ?XML:NAMESPACE PREFIX = ST1 />Ziraat Bankası Denizli Şube Müdürlüğü    : 40617631-5006

Vakıfbank Çınar Şube Müdürlüğü                    : 00158007294537175

İş Bankası Delikliçınar Şube Müdürlüğü          : 3201 1021281

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..