REKLAMI GEÇ

Denizlispor’a Mehmet Özsoy dopingi

Denizlispor’a Mehmet Özsoy dopingi

Denizlispor Başkan adayı Mehmet Özsoy’dan futbolculara teknik heyete ve çalışanlara bayram dopingi. Özsoy, bayram öncesi personele bayram parası dağıtacağını söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 11 Ekim 2013 Cuma, 17:16

Özsoy ayrıca, Takıma Mersin İdmanyurdu’nu mağlup etmesi durumunda primini futbolcuları belirleyeceği müjdesini verdi.  Başkan adayı Özsoy, “Bayram öncesi presonelimizi sevindireceğiz. Takımımız da Mersin İdmanyurdu’nu mağlup etmesi durumunda da primi kendileri belirleyecek” dedi.

YUSUF’A KAPTAN DİYE HİTAP ETTİ

Denizlispor’da 21 Ekim’de yapılacak olan olağanüstü kongrede Mehmet Özsoy adayş olduğunu dün Denizlispor’un Şemikler Semti’nde bulunan tesislerinde resmen açıkladı. Dün öğle saatlerinde Denizli Belediye Başkanı Osman zolan ile görüşten Özsoy, yönetim listesini sundu. Bir saate yakın Başkan zolan ile görüşen Özsoy daha sonra tesislere geçti. Tesislerde çalışanlar ile bir araya gelen Özsoy, daha sonra önce teknik direktör Yusuf Şimşek ile bir araya geldi. Özsoy, teknik direktör Yusuf Şimşek’e kaptan olarak hitap eden başkan adayı Özsoy, “Yusuf Şimşek ile yolumuza devam edeceğiz. Kaptanımıza güveniyoruz. Yusuf Denizlispor’a çok şeyler kazandırmıştır. Başarılı olacağına inanıyorum” dedi. Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek ise, Başkan adayı Mehmet Özsoy’u sarılarak kutladı. Şimşek, “Bu takımın başarılı olması igçin elimizden geleni yapacağız. Ekibime güveniyorum. Kötü bir takım değiliz” dedi.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Denizlispor Kulüp başkanı Yasin Özpek, ile Denizlispor başkan adayı Mehmet Özsoy teasislerdoe basın toplantısı düzenledi. İki basın toplantısına kol kola girmeleri dikkat çekti. Yasin Özpek, Mehmet Özsoy’a her türlü desteği vereceğini belirterek, “Biz büyük birn aileyiz. Kongre de Mehmet Özsoy’a görevimizi layıkı ile devredeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..