REKLAMI GEÇ

Denizlispor’a Moral Yemeği

Denizlispor’a Moral Yemeği

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Turkcell Süper Ligi’nde Pazar günü oynanacak olan Antalyaspor maçı öncesi, Denizlisporlu futbolcular ve teknik heyete moral yemeği verdi.

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Kasım 2009 Cumartesi, 17:36

Çamlık Ofis’teki yemeğe, Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, Denizlispor Başkanı Ali İpek ve Denizlispor Yönetim Kurulu üyeleri, Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ve teknik ekip ile Denizlisporlu futbolcular katıldı.
Başkan Zeybekci yemekte yaptığı konuşmada, Denizlispor’un Denizli için çok önemli olduğunun altını çizerek, takımın başarısının bir gurur ve onur meselesi olduğunu söyledi.

Denizli’yi gerek Türkiye’ye gerekse dünyaya tanıtan en önemli aktörün Denizlispor olduğunu ifade eden Zeybekci, ‘Denizlispor’u bizim doğrudan ilgi ve müdahale alanımız olarak görüyoruz. Bu müdahale sadece yardım eden ve katkı koyan konumundadır. Denizlispor’un bulunduğu konum hak ettiği bir konum değildir. Bazen o kadar güzel maçlar oynuyoruz ki ancak bazı hatalardan dolayı o maçları kaybediyoruz. Bu güne kadar yaşanmış olan şanssızlıkların son bulmasını diliyorum. Bizler hep beraber bir aile olarak Denizlispor’umuzu hak ettiği yere getireceğiz. Antalyaspor maçını bu noktada dönüm noktası olarak görüyoruz’ dedi.

Denizlispor Başkanı Ali İpek de, her maç öncesi kendisinin gerekli inancı ve enerjiyi taşıdığını ve Denizlisporlu futbolcuların da aynı inanç ve enerjiyi kendilerinde görerek başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Vali Yavuz Erkmen ise Denizlispor’un dışarıda Denizli’nin temsil yüzü olduğunu ve Denizli’yi en iyi şekilde temsil ettiğine inandıklarını belirterek, ‘Denizlili olan herkes Denizlispor’un başarısı ile seviniyor, başarısızlığında ise üzülüyor. Bu yıl Denizlispor’a yeni katılan sporcularımız da oldu ve dolayısıyla daha iyi yerlerde olmamız gerekiyor. Bulunduğumuz yeri hak etmediğimizi ve daha iyi yerlerde olmamız gerektiğine inanıyoruz. Yeni hocamızla ve teknik ekibimizle bunu başarabilecek güçteyiz. Bu hafta sonu oynanacak olan Antalyaspor maçında çıkışa geçeceğiz. Bir galibiyetle şehri bir havaya sokmaya ihtiyacımız var. Antalyaspor maçında alacağımız bir galibiyet bu şehri tekrar bir havaya sokacaktır. Gerek maddi anlamda gerekse manevi anlamda bu bizleri mutlu edecektir. Sizlerin bunu başaracağınıza inanıyorum’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..