REKLAMI GEÇ

Denizlispor’a takviye şart

Denizlispor’a takviye şart

Denizlispor’da yeni sezon öncesi transfer beklentileri artıyor. Yeşil siyahlı yönetim iyi bir kadro oluşturmaya çalışırken, eldeki futbolculara yeni takviyelerin gerektiği açık şekilde görülüyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 12 Temmuz 2018 Perşembe, 13:12

TFF 1. Lig’de hemen her sezon düşme korkusu hisseden Denizlispor yeni sezona yeni umutlarla başlamak istiyor. Yeşil siyahlı yönetim takımın başına ligin usta isimlerinden Teknik Direktör Osman Özköylü’yü getirdi. Büyük ölçüde dağılan kadrosunu yeni takviyelerle güçlendiren yeşil siyahlı kurmaylar bazı bölgelerde sorunları giderse de bazı bölgelerde hala eksikler hissediliyor. Bu sezonu en az play-off hedefi ile değerlendirmek isteyen yeşil siyahlıların kadrosu şimdilik bu hedeften uzak. Yapılan iyi transferlere karşılık bazı bölgelerde eksikler ve bazı bölgelerde ise alternatif isimlere ihtiyaç duyuluyor. Sezon içinde sıkıntı yaşanmasını istemeyen Teknik Direktör Osman Özköylü sık sık transfer istediğini tekrarlarken yeşil siyahlı kurmaylar da bütçeleri nedeniyle transferi ağırdan almayı sürdürüyor.

İSİM ÇOK İLK 11 YOK
Yeşil siyahlı takım Afyon kampını 22 futbolcu ile tamamladı. Fakat bu isimlerden beşi genç futbolculardan oluşuyor. Alternatifli bir kadro ile lige başlam isteyen yeşil siyahlı teknik kurmayların lig deneyimi olmayan genç futbolcuları aslan kafesine atma niyeti bulunmuyor. Bu nedenle yönetimden yeni transferler yapması bekleniyor. Özellikle sağ bek ve forvete takviye yapılması gündemde. Stopere de bir takviye yapılması bekleniyor. Horozlar forvet arkasına da sürpriz bir şekilde transfer yapabilir.

SORU İŞARETİ OLAN FUTBOLCULAR?
Yeşil siyahlı takımda bazı futbolcuların performansı da soru işaretleri oluşturuyor. Bu futbolcuların başında Cihan Özkaymak geliyor. Sakatlıklar ve talihsizliklerle mücadele eden futbolcu geçen sezon 19 maçta görev aldı. Cihan bu maçların sadece 7’sinde 90 dakika sahada kaldı ve sezonu bir golle kapattı. Yeşil siyahlılarda gecen sezon 19’ta görev alan Tahacan Velioğlu yeni transferlerden Kibong Mbamba da performansları nedeniyle soru işareti oluşturan futbolcular.

ŞAMPİYONLUK İÇİN TRANSFER ŞART
Yeşil siyahlı kurmaylar her ne kadar play-off planlasa da Denizlispor’da dillendirilmeyen hedef şampiyonluk. İyi ve kariyerli takviyelerle çıtayı yükselten Başkan Mustafa Üstek’in hedeflerini gerçekleştirebilmek için takıma yeni transferler yapması zorunlu. Geçen sezon başında transfer yasağı nedeniyle köşeye sıkışan Horozların bu sezon izledikleri transfer politikası ise aynı sonuca çıkıyor. Alternatifli bir kadronun kurularak teknik ekibin endişelerinin giderilmesi ve lige iyi bir başlangıç yapılması taraftar açısından da şart. Eksik bölgelere transferlerin tamamlanmasından sonra yeşil siyahlı kurmayların kaliteli nokta isimlerle takviyeleri sürdürmesi bekleniyor. Özellikle transferin son dönemlerinde bütçeye uygun ve takıma faydalı isimlerin transfer edilmesi teknik ekibin de ligde elini güçlendirecektir. Şampiyonluk mücadelesi vermeye alışkın olan Özköylü ve ekibinin yeni sezonda heyecan verici bir futbol oynatması kaçınılmaz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..