REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da 3 puan sevinci

Denizlispor’da 3 puan sevinci

Süper Lig’in 24. haftasında konuk ettiği BtcTurk Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup ederek 8 hafta sonra 3 puanı hanesine yazdırmayı başaran Yukatel Denizlispor’da galibiyet sevinci yaşanıyor. Başkan Ali Çetin, “İnandıktan ve birlik olduktan sonra önümüzde hiçbir engel duramaz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Mart 2020 Pazartesi, 15:09

DENİZLİ (AA)
Ligde son galibiyetini 15. haftada Trabzonspor deplasmanında 2-1’lik skorla aldıktan sonra 8 maçtan 3 beraberlik ve 5 yenilgiyle ayrılan Yukatel Denizlispor, evinde kazandığı Malatya maçıyla puanını 27’ye yükseltti.

Son olarak 12. haftada, sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup eden Denizlispor, 12 haftalık iç saha galibiyeti özlemine de BtcTurk Yeni Malatyaspor maçıyla son verdi.

Kulüp Başkanı Ali Çetin, ligde kalıcı olmayı istediklerini belirterek, bunun için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

İstedikleri futbolu, takımın dün sahada sergilediğini kaydeden Çetin, “Uzun bir aranın ardından evimizde müsabaka kazanmanın sevincini yaşıyoruz. Mutluyuz ama buruk bir mutluluk bu. Malum şehitlerimiz var ve acımız büyük. Bu galibiyeti birlikteliğimiz sayesinde kazandık. Denizli inandıktan, birlik olduktan sonra önümüzde hiçbir engel duramaz. Allah milletimizin, Denizli’mizin ve takımımızın birliğini, zaferlerini daim eylesin” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..