REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da Ali Yılmaz’ın açıklamaları camiayı ayağa kaldırdı

Denizlispor’da Ali Yılmaz’ın açıklamaları camiayı ayağa kaldırdı

Denizlispor’da görevi bırakan yardımcı Antrenör Ali Yılmaz giderayak bombaladı. Yılmaz kulübün çiftlik gibi yönetildiğini söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 26 Eylül 2013 Perşembe, 09:29

Denizlispor’da Serdar Dayat’ın ayrılmasından sonra yardımcılarından Ali Yılmaz, Mustafa Ceviz ve Okan Kayhan da görevden ayrıldı. Özellikle Ali Yılmaz’ın ayrılışından sonra denizlispor.biz adlı blogdan paylaştığı düşünceleri ise camiayı ayağa kaldırdı.

RAHAT ÇALIŞAMADIK

Yılmaz kulüpte göreve başladıkları günden itibaren rahat çalışma ortamı bulamadıklarını belirterek, “Sezon başından beri kadronun yetersiz olduğunu ve bütçeyi sarsmadan 6-7 transfer yapılması gerektiğini defalarca söyledik. Ancak hep bir şeyler yapıyormuş gibi görünen ancak hiçbir şey yapılmayan kulübü bazı kişiler çiftlik olarak kullandı” dedi.

BUNA ŞÜKRETMELİ

Yılmaz’ın hedefinde menajerler de vardı. Antrenörlük lisansı olmayan kişilerin göreve getirildiğini anlatan Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Tecrübesi ve bilgisi olmayan bir kulüp menajeri, sportif direktör diye göreve getirilen daha önce A2 takımında yardımcçı antrenör olan ve antrenörlük lisansı olmayan bu arkadaşlarla kulüp aldığı mesafeye şükretmeli”

NASIL MÜDAHALE EDİLDİ?

Yılmaz’ın paylaştıkları arasında Bucaspor maçı öncesi kulüpte büyük kriz yaşandığını da gösterdi. Çalışmaları sırasında kendilerine müdahale edildiğini anlatan Yılmaz; “Bizler Bucaspor maçından önce istifamızı vermiştik. Nedeni ise Kaleci Ozan ile ilgiliydi. Biz Ozan’ı oynatmak istemiştik. Kadromuzu belirledik ve Ozan ile başlamaya karar verdik. Fakat toplantıya daha sonra dahil olan menajer Mehmet Ali Keskinler ve Sportif Direktör Yaşar Güvenli oyuncunun oynatılmamasını istedi” dedi.

OZAN HATALI DEĞİLDİ

Teknik heyetin Ozan’ın yediği gollerde hatası bulunmadığı yönünde görüşe sahip olduğunu hatırlatan Yılmaz; “Bize Ozan kaledeyken geri pas verildiğinde yüreklerinin ağızlarına geldiğini söylediler. Biz ise hatalı goller yemeğini Milli bir kaleyi nedensiz keesmeyeceğimizi söyledik. Israrcı oldular. Hocamız Serdar Dayat da ‘Madem bu işi bizden iyi biliyorsunuz buyrun siz yapın’ diyerek kadroyu önlerine attı. O an görevi bırakacaktık. Fakat maça iki saat kala oyuncularımızı yalnız bırakmak istemedik. Ankaraspor maçına da çok kısa süre kaldığından her iki maçta da formaliteden görev aldık denilebilir” diye konuştu.

SÜREKLİ KARIŞTILAR

Yılmaz açıklamalarında antrenmanlarda bile takıma karışıldığını ifade ederek bu durumun sezon başından beri tekrarlandığını kaydetti. Durumu Başkan Süleyman Urkay’a iletmelerine rağmen düzelmediğini hatırlatan Yılmaz; “Ankaraspor maçı öncesi Mehmet Ali Keskinler üç beş oyuncuyu gece kampta odasına çağırıp taktik verdi. Futbolcular ise hocanın buna müsaade etmeyeceğini söylediklerinde ise ‘Ben sizin arkanızdayım. Kimse size bir şey diyemez’ dedi” şeklinde yakındı.

NE İŞ YAPARSINIZ?

İşte Yılmaz’ın sözleri: “Başkan da oraya oğlunun arkadaşı diye bir antrenörü dikmiş. O ise anten vazifesini işinden daha çok yapıyor. Sen personelin maaşını ödeme, futbolcuların parasını verme, yardımcı hocalarımız ayrılırken parasının tamamını nakit olarak verme, bir kulüp 2500 lirayı ödeyemiyorsa siz orada ne iş yaparsınız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

EREN YILMAZ   -  Bağlantı 27 Eylül 2013, 13:52

Adamlar her ağızlarını açışlarında para yok diyor.Kardeşim sen kulüpte para olmadığını bilerek talip oldun.Ne aldıkları futbolcularda iş var ne de stada bakıyorlar.Türkiye’nin en iyi zeminini ne hale getirdiler.Işıklandırmayı dahi düzeltemeyen yönetim ne iş yapar.Derhal istifa etsinler.

Vatandaş   -  Bağlantı 27 Eylül 2013, 11:06

DURUM ÇOK KÖTÜ,TARTIŞILACAK ÇOK BİR ŞEY YOK.AMA ŞUNU MERAK EDİYORUM;SADECE YÖNETİM Mİ SUÇLU?SADECE FUTBOLCU MU SUÇLU?YOKSA HİÇ BİR MAÇA GİTMEYEN DENİZLİ HALKI DA SUÇLU OLABİLİR Mİ?HER MAÇTA ÇEKİRDEKLE 90 DK. GEÇİREN BİR AVUÇ MAÇ SEVERDE SUÇLU OLABİLİR Mİ?YA DA HER OLUMSUZ YORUMU SADECE KULÜPLE İLİŞİĞİ KESİLDİKTEN SONRA YAPAN TEKNİK HEYET EKİBİNDE DE SUÇ ARAMALI MIYIZ?NEDEN BU SORUNLAR ÇALŞIRKEN,YENERKEN-YENİLİRKEN KONUŞULMUYOR DA SADECE KULÜPTEN AYRILDIKTAN SONRA KONUŞULUYOR.BİRAZ MANİDAR.HER TAKIM YENER-YENİLİR,BERABERE KALIR;ZAMAN DESTEK ZAMANIDIR,KÖSTEK ZAMANI DEĞİL.TRİBÜNLERİ DOLDURMALI,FUTBOLCUYU ATEŞLEMELİ,YALNIZ OLMADIKLARINI GÖSTERMELİYİZ.HERKESE HAYIRLI İŞLER,HAYIRLI CUMALAR.

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 27 Eylül 2013, 10:28

UEFA FATİHİ İLK ANADOLU TAKIMI OLAN ŞANLI DENİZLİSPOR’UMUZUN TARİHİNE BU KARA LEKEYİ YAZDIRANLARA YAZIKLAR OLSUN.ÇIKIP AÇIKLAMA YAPACAK YALANLARI BİLE KALMADI.BU BÜYÜK ŞEHRİN İDARECİSİDE Mİ KALMADI?

YİĞİDO   -  Bağlantı 27 Eylül 2013, 09:20

OLMAMIŞ HOCA !! BU İŞLER İÇERDEN NASIL OLUYOR BİLGİMİZ YOK AMMA VE LAKİN MADEM YÖNETİMDE Kİ (UYUYAN İŞ BİLMEZ) KİŞİLER İŞİNİZE KARIŞTI O ZAMAN BIRAKSANIZ İYİ OLACAKMIŞ. SAYIN ÖZCAN HOCAYI DA BÖYLE HARCA DI BU BECERİKSİZLER.

mehmet mert urkay   -  Bağlantı 27 Eylül 2013, 09:06

konakspor sandı orayı zaar.. birisi de çıkıp yavaş birader burası babanın çiftliği diyemiyor ona yanıyorum..

Ali Kara   -  Bağlantı 27 Eylül 2013, 08:10

hocaya gerek yok. başkandan daha tekniği yok anlaşılan. çıksın o yönetsin takımı. ya da her zaman yaptığı gibi diploması tazecik birini bulsun. onu kukla yapsın. bak böyle bile takım düşmüyor.

beyaz kurt   -  Bağlantı 26 Eylül 2013, 18:11

ben gecenlerde yazmistim bir yorum ama gazeteniz yayinlamadi ……bir …’den kulüp baskani bir …’den külüp yöneticisi olursa olacagi bu isterseniz bu yorumuda yayinlamayin ama ben bu aciklamalar neticesinde tff ve denizli cumhuriyet savciligina suc duyurusunda bulunacagim saygilarimla ister yayinlayin ister yayinlamayin bu yorumu