REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da Bakkal seri istiyor

Denizlispor’da Bakkal seri istiyor

Denizlispor, Konyaspor’u 2-1 mağlup etmenin sevinci yaşanıyor. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal iyi maç çıkardıklarını, Trabzon maçı ile birlikte en az 3 galibiyet yakalamak istediklerini söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 15 Şubat 2009 Pazar, 01:00

Yeşil siyahlı ekibin teknik patronu Mesut Bakkal, hafta başından bu yana sinerjinin takıma yansıdığını belirterek, “Herkese öncelikle teşekkür ediyorum. Komple inandığınız zaman yapamayacağınız şey yok. İstekli, arzulu ve inanarak oynadık. Tabiî ki stres de vardı. Oyuncularımız maçı bitirmeye yönelik oynadı. Yürekli oyuncularım var. Onları kutluyorum. Konyaspor güçlü bir takım. Bir de en çok girdiğimiz pozisyonlara sevindim. Yolun başındayız. Yukarı ile aramızı açmadık. Bu istek ve arzuyla Trabzon maçına çıkacağız. Artık bu maç bitti. Trabzon maçına iyi hazırlanıp bu maçla birlikte en az 3 galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. İyi şeyler olacağına inanıyorum” dedi.

Konyaspor teknik adamı Giray Bulak ise, takımın 10 kişi kalıp, bunun üzerine 1-0’lık skorla geriden gelmesinin kolay olmadığına dikkat çekerek, “İkinci yarı oyuna ortaktık. Ancak ilk yarı içeriye beraberlikle gelseydik iyiydi. Maçı kurtarmak için oyuncularım canını dişine taktı. Onları kutluyorum. Bütün hamleleri yaptık ancak Serhat’ın kırmızı kart görmesi ve ağır saha şartları bizi çok etkiledi. Denizlispor agresif oynadı. Bizim agresif oyuncularımız bugün kendini gösteremedi. İlk yarıda penaltımız vardı diye düşünüyorum. El vardı, hakem vermedi. Ligde her takımın her takımı yendiği bir zamandayız. Teknik heyet, futbolcular ve hakemlerin daha dikkatli olması lazım. Şiddetli tempoya karşılık veremedik. Denizlispor’u kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..