REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da bayrak harekatı

Denizlispor’da bayrak harekatı

Yeşil siyahlı kurmaylar taraftarı harekete geçirmek için bayrak kampanyası başlattı. Kentin dört bir yanı yeşil siyahlı renklerle süslenecek.

/ DENİZLİSPORHABER / 28 Ağustos 2013 Çarşamba, 12:58

Denizlispor’da AR-GE Birimi ‘Bayrak Projesi’ ile hem kulübün kasasına katkı koymayı hem de taraftarı ateşleyip harekete geçirmeyi planlıyor. Yeşil siyahlı kurmaylar kentin dört bir yanını Denizlispor bayrakları ile donatıp, taraftarların motivasyonunu artıracak. Uygulama kent giriş çıkışlarında başlatıldı.

Diğer yandan bayrak projesi beraberinde kulübün kasasına da katkı koyacak. Denizlispor bayrakları üzerine sponsor firmaların logolarını basan Denizlispor bu yolla da kasasına para koyacak. Projenin başında bulunan Denizlispor Basın Sözcüsü Yasin Özpek; “Beklediğimden daha fazla ilgi gördü. Firmalarımız bayraklarda yer almak için birbirileri ile yarışıyorlar. Hedefimizde daha çok Denizlili firmalar var. Buradan çok büyük olmasa da bir gelir sağlıyoruz. Şehri havaya sokmak istiyoruz. Denizlispor’un kent üzerindeki etkisini artırmak, taraftarlarımızı ateşlemek takımlarına sahip çıkmalarını sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..