REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da casus alarmı

Denizlispor’da casus alarmı

Galatasaray maçı öncesi yapılan çalışmaların ve maçta ortaya konacak sistemin, rakip kulübün teknik heyeti ve yöneticilerine söylendiği istihbaratını alan Denizlispor Kulübü yönetimi, Trabzonspor maçı öncesi kapılarını kapadı. Bundan sonraki idmanlar, basına kapalı yapılacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 16 Eylül 2008 Salı, 00:00

Lig’e iyi bir giriş yapan Denizlispor, Galatasaray yenilgisi ardından Antalyaspor galibiyeti ve Konya deplasmanından çıkardığı bir puanla yüzleri güldürdü. Teknik heyet ve yönetim bu takımdan memnun olduğunun altını çizerken, Cuma günü oynanacak Trabzonspor maçı öncesi ise özel önlem aldı. Taraftarları maça davet eden yönetim aynı zamanda galibiyete 4 bin YTL vereceğini açıkladı.

TEKNİK HEYET CASUS ARIYOR

Galatasaray maçında yapılan çalışmanın tüm ayrıntıları ile sistemin rakip kulübün teknik heyeti ve yöneticilerine söylendiği istihbaratını alan yeşil siyahlı yönetim ve teknik heyet, Trabzonspor maçı öncesi kapılarını kapadı. Dün antrenman yapan Horozlar bundan sonraki idmanlarını basına kapalı yapacağını açıkladı. Gerekçe ise casus olarak gösterildi.

‘BİRİLERİ YAPTIĞIMIZ İŞLERİ AKTARIYOR’

Teknik patron Ali Yalçın, Galatasaray maçında da aynı hadisenin yaşandığını ifade ederek, “Büyük maçlar öncesi artık kapalı idman yapacağız. Galatasaray maçında bizim neyimiz varsa rakip takıma söylenmiş. Dejenere oluyoruz. Trabzon karşısındaki sistem ve taktiğimizi sahada görecekler. Birileri bizim yaptığımız işleri aktarıyor. Bu yüzden önlem aldık” dedi.

‘TRABZONSPOR’DAN PUAN ALACAĞIZ’

Trabzonspor’u yenmek, kendi saha ve seyirci avantajlarını kullanmak istediklerini belirten Ali Yalçın, rakibin kim olduğunun kendileri için önemli olmadığını kaydetti. Her maça 3 puan parolasıyla çıktıklarını dile getiren Yalçın, “Futbol bu 3 neticeli bir oyun ancak biz bu maçı kazanmak istiyoruz. Puan ya da puanları hanimize yazdıracağız” diye konuştu.

MÜZMİN SAKATLAR İYİLEŞİYOR

Denizlispor’da müzmin sakat olarak nitelenen Selahattin, Engin, İlkay ve Emin’in düz koşu yaparak hızla iyileştiğini söyleyen Ali Yalçın, yabancı transferlerin çok iyi olduğunu ve mücadeleci ruhlarının kendisini onurlandırdığını belirtti. Yalçın, “Yabancılar mücadeleci ve çok koşuyorlar. Benden tam not. İdman eksiği olan Yusuf ve İzzet de çok iyi olacaktır. Bu takım ligde kök söktürecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..