REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da Fahri imzaladı

Denizlispor’da Fahri imzaladı

Konyaspor’dan alınan orta saha oyuncusu Fahri Tatan, kendisini Denizlisporlu yapan 3 yıllık mukaveleyi imzaladı.

/ DENİZLİSPORHABER / 31 Temmuz 2009 Cuma, 18:50

Denizlispor Kulüp Binası’ndaki imza töreninde konuşan Başkan Ali İpek, Fahri’yi överek, “Kendisi Türkiye liglerinin en iyi oyuncularından biridir. Denizlispor ile yeni bir sayfa açmıştır. Çok yetenekli ve güvendiğim bir oyuncu. İstikrarlı olursa takıma çok şey kazandıracaktır” dedi. Denizlispor’un ortamının çok sıcak olduğunu ifade eden Fahri ise, “Denizlispor hakikaten dedikleri kadar sıcak ve samimi bir ortammış. Burada ben çok başarılı olurum. Bunun içinde herkese söz veriyorum. Bir sakatlık, herhangi bir terslik olmazsa çok güzel günler bizi bekliyor. Beni zamanında medya ve bazı kişiler çok yıprattı. Yapılan yorumlar beni yıldırdı. Bu yüzden çok hırslı ve iddialıyım. Şöyle iddialı bir laf ediyorum beni herkes bu sene görecek. Denizlispor ile yeniden doğacağım. Söz veriyorum” diye konuştu.

Denizlispor Başkanı İpek, Cumartesi günü saat 17.30’daki sezon açılışına bütün taraftarları ve Denizli halkını beklediklerini söyleyerek, “Sezon açılışımız çok önemli herkes gelip destek versin. Niye elbirliği yapmıyoruz. Bu kulüp de takım da hepimizin” dedi.

Başkan İpek, gelecek hafta Pazar günü saat 21.45’de oynanacak Fenerbahçe maçının da çok önemli olduğuna değinerek, “Sahamızda Fenerbahçe’yi ağırlayacağız. Bizim süratli ve güçlü takımımız var. Fenerbahçe’den puan alacağız. Ama her zamanki gibi bunda taraftar desteğine de ihtiyacımız var. Bu sene zorlu bir lig olacak ve ligde en üst sıralarda olacağız. Ona göre de transfer yaptık. Bizim oyuncularımızı sahanın içinde tutmak o kadar kolay değil. Bunu da Fenerbahçe maçında görecek herkes” diye konuştu.

Forma reklamında ön kısım sponsorunun Turkcell, arka kısmının ise Lezita olduğunu belirten İpek, Fenerbahçe maçının bilet fiyatlarının kapalı 100, maraton 40 ve kale arkasının ise 20 TL olduğunu açıkladı. Başkan İpek, kombine bilet alınması durumunda her maçın çok ucuza geldiğinin de altını çizdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..