REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da hoca arayışı

Denizlispor’da hoca arayışı

Reha Erginer ile yollarını ayıran Denizlispor’da takımı Elazığspor maçına Bülent Ertuğrul çıkaracak. Ertuğrul’un eski takım arkadaşı Mustafa Keçeli eşlik edecek.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 7 Şubat 2018 Çarşamba, 10:05

Denizlispor’da Teknik Direktör Reha Erginer ile yollar ayrıldı. Dün yöneticilerle görüşen Erginer ile karşılıklı sözleşme feshi gerçekleşti. Erginer’in görevi bırakmasından sonra Denizlispor, TFF’ye başvurarak Elazığspor maçına geçici bir antrenörle çıkacağını duyurdu.

Yeşil siyahlılarda sportif direktör olarak görev yapan Bülent Ertuğrul Elazığspor maçında takımın başında olacak.
Daha önce Sivasspor’da yardımcılık yapan Ertuğrul, Eskişehirspor’da da sportif direktör olarak çalışmıştı. Ertuğrul’un yanında Denizlispor’un eski futbolcularından takım arkadaşı Mustafa Keçeli de olacak. Bugün takıma katılacak olan Keçeli, Elazığspor maçı hazırlıklarında yeşil siyahlılara önderlik edecek.
Diğer yandan yeşil siyahlılarda teknik direktör arayışları başladı. Lig deneyimi olan bazı isimlerle ön görüşme başlatan Denizlispor’da kritik evrede takımın başına, yeşil siyahlıların kaderini değiştirecek bir isim getirilmesi planlanıyor.
Başkan Mustafa Üstek teknik adam arayışlarına başladıklarını belirterek, “Görüşmelerimiz oldu. Kamuoyunda hemen bir takım isimler öne atılmış olsa da bu kişilerle görüşmedik. Belirlediğimiz isimler var. Anlaşma zemini arayacağız. Denizlispor için en doğru kararı vermeye çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..