REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da kombinelere eski yöneticiler ilgi göstermiyor

Denizlispor’da kombinelere eski yöneticiler ilgi göstermiyor

Denizlispor’da yönetimin kombine harekatı sürüyor. Kulübün kasasına kombine satışlarından 600 bin lira gelir sağlandı.

/ DENİZLİSPORHABER / 2 Eylül 2013 Pazartesi, 17:02

Denizlispor’da yönetim kurulunun kombine harekatı sürüyor. Bu yıl kombine syısını 4611’e çıkaran yeşil siyahlı kurmaylar, satışlardan ciddi bir gelir elde etmeyi de başardı. Denizlispor’da yöneticilerin gayretleri ile 2300 kombine bilet satışı yapıldı. Yaklaşık 600 bin lira gelir elde edildi.

Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Cahit Özdemir kombine satışlarının tüm hızla sürdüğünü söyledi. Özdemir özellikle sivil toplum kuruluşlarına seslenerek Denizlispor’a sahip çıkmalarını istedi.

Diğer yandan yeşil siyahlılarda eski başkan ve yöneticiler ise kombinelere ilgi göstermedi. Özellikle eski kulüp başkanlarının hiç kombine satın almadıkları öğrenildi. Eski yöneticilerin de kombinelere ilgisi az. Yeşil siyahlılarda geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan yaklaşık 160 isimden sadece beş kişi kombine satın aldı.

Maçlara sürekli gelerek Denizlispor ‘u takip eden Serkan Başbuğ, Uğur Bağbaşlıoğlu, Ali Sulayıcı ve Ömer Uzel’in çok sayıda kombine aldıkları öğrenildi. Yeşil siyahlı yönetimde bir dönem önemli görevlerde bulunan hala takımın tıbbi giderlerine ortak olan Rıdvan Erdemir’in de 50 adet kombine satın aldığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..