REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR’DA MENAJERLERE CEZA

DENİZLİSPOR’DA MENAJERLERE CEZA

Denizlispor’un hafta sonunda 1461 Trabzonspor’u ağırladığı karşılaşmada yedek kulübesinde Kulüp Menajeri Mehmet Ali Keskinler’in yerine Konakspor’un eski çalıştırıcılarından Yaşar Güvenli’yi görenler büyük bir şok yaşadı.

/ DENİZLİSPORHABER / 26 Ağustos 2013 Pazartesi, 18:07

Yeşil siyahlıların 2-0 kazandıkları karşılaşmada Teknik Direktör Serdar Dayat’ın yanında bu kez Kulüp menajeri Mehmet Ali Keskinler değil Konakspor’un eski çalıştırıcılarından Yaşar Güvenli vardı. İşte bu tablo son zamanlarda kendisine yakın yönetici ve futbolcuların bazıları ile yolları ayrılan Başkan Süleyman Urkay’ın, Keskinler ile de arasını bozduğu yorumlarının yapılmasına neden oldu. Fakat bu fotoğrafın arkasında bambaşka bir neden yatıyordu.

Yeşil siyahlılar Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni bir uygulamasının kurbanı oldu. Kulüp Menajerleri’nin teknik direktörlük diploması bulunması durumunda kulübede sadece asli göreviyle yer alabileceği yer alıyordu. Denizlispor yönetimini temsilen kulübede yer alan eski menajerlerden Adnan Erkan ve Mehmet Ali Keskinler idari görevle kulübede yer aldılar. İşte bu durum antrenörlük diploması sahibi olan herkesi sıkıntıya sokan bir uygulama olarak kayıtlara geçti. Diploma sahibi olmasına rağmen yönetimi temsilen yedek kulübesinde bulunan Adnan Erkan ve Mehmet Ali Keskinler bir yıl takım çalıştıramama cezası aldılar. Aynı ihlalin ikincii kez tekrarlanması durumunda cezasının 4 yıla katlanacağını hatırlatan Denizlispor Menajeri Mehmet Ali Keskinler, “4 yıl ceza almak doğru olmayacaktı. Son bir kaç yıldır uygulanan bu sistem pek çok kişiyi sıkıntıya soktu ama yapacak bir şey yok. Kulüp içindeki diğer görevlerimin başındayım. Sadece sahada takımın yanında yer alamıyorum. Yaşar Güvenli hocamız da çok değerli bir arkadaşımız. Bu görevi layıkıyla yerine getiriyor” diye konuştu. Uygulama gereği antrenörlük belgesi bulunan Yaşar Güvenli de bir yıl ceza alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..