REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı

Denizlispor’da Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı

Denizlispor’da kötü gidişin ardından beklenen oldu, Teknik Direktör Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı. Denizlispor’dan yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı almıştır” denildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Ekim 2022 Pazartesi, 14:08

Sezona istediği gibi başlayamayan ve geride kalan 10 haftada galibiyet yüzü görmeyen Denizlispor, aldığı 2 beraberlik ve 2 puan ile ligin son sırasına demir attı.

Transfer tahtası kapalı olması ve bir de sakat ve cezalıların çokluğu kötü gidişin en önemli nedeni olarak görülürken, takımın evinde Altınordu’ya 2-1 yenilmesiyle Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın geleceği tartışılmaya başlandı.

Denizlispor’da beklenen karar alında ve karşılıklı anlaşılarak Mesut Bakkal ile yollar ayrıldı. Denizlispor’dan yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı almıştır. Mesut Bakkal ve ekibine katkılarından ötürü teşekkür ediyor, kariyerlerinde başarılar diliyoruz” denildi.

BAKKAL’DAN AYRILIK AÇIKLAMASI
Teknik direktör Mesut Bakkal da ayrılığın ardından bir açıklama yaptı.

Bakkal, “Genç yaşta futbolcu olarak kapısından içeri girdiğim, hem futbolcu hem de teknik adam olarak şampiyonluk sevinçleri yaşadığım, her zaman yuvam olarak gördüğüm ve bana ihtiyaç duyulduğunda şartsız, koşulsuz hizmet etmeyi üzerimde bir görev olarak gördüğüm Denizlispor Kulübünden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.
Geçen sezon yönetim, teknik heyet, futbolcu, kulüp çalışanları ve taraftarlarımızla birlikte büyük bir başarıya imza attık. Bu sezon transfer yasağı başta olmak üzere, yaşanan sakatlıklar ve şanssızlıklar sebebiyle istediğimiz başarıyı elde edemedik. Bugüne kadar kulübümüzün menfaatleri neyi gerektiriyorsa hep o doğrultuda kararlar aldım. Geldiğimiz noktada başkanımızla görüşerek bir değişikliğe ihtiyaç olduğu konusunda hemfikir olduk. Karşılıklı anlaşarak ve helalleşerek yollarımızı ayırma kararı aldık. Denizlispor benim yuvam. Burada olup olmamak bunu değiştirmez. Bugüne kadar bana büyük destek veren başkanımıza, yönetim kuruluna, futbolculara, çalışanlara, basın mensuplarına ve vefakar Denizlispor taraftarlarına teşekkür ederim.
Bugünlerin geride kalacağına olan inancımı tekrar ediyor, Denizlispor’umuza başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..