REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da milli sevinç

Denizlispor’da milli sevinç

Denizlispor’da Çağlar Birinci A Milli Takım aday kadrosuna, İsmail Baydil ise Ümit Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı. Bu haber yeşil siyahlı camiayı gururlandırdı.

/ DENİZLİSPORHABER / 30 Ağustos 2008 Cumartesi, 00:00

Denizlispor’da Çağlar Birinci’nin (22) A Milli Takım aday kadrosuna, İsmail Baydil’in (20) ise Ümit Milli aday kadrosuna çağrılması yeşil siyahlı ekipte teknik heyet ve yönetimi sevindirdi. Bu durumdan gurur duyduklarını ifade eden teknik patron Ali Yalçın, “Daha Ali Helvacı ve diğer futbolcularımızı da milli takıma göndereceğiz” dedi.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Çağlar, “Bana güvenen Fatih Terim’i mahcup etmeyeceğim. Her Türk futbolcusu gibi benim de en büyük idealim ve hedefim milli takım formasını giymek. Önemli olan aday kadroya çağrıldıktan sonra milli takımın vazgeçilmez oyuncusu olmak. Bu gurur benim olduğu kadar da Denizlispor’undur” dedi. İsmail ise, Ümit Milli Takım’dan davet almasının mutluluk verici olduğunu söyleyerek, “Kat etmem gereken daha çok yol var. Henüz yolun başındayım. Daha iyi gelişme gösterip Denizlispor ve milli takımın sürekli oynayan futbolcusu olmak istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..