REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da Recep 1 ay, Barrow 3 hafta sahalardan uzak kalacak

Denizlispor’da Recep 1 ay, Barrow 3 hafta sahalardan uzak kalacak

Denizlispor’da, hafta sonu oynanan Gençlerbirliği maçında sakatlanan Recep Niyaz’ın 1 ay, Barrow’un ise 2-3 hafta sahadan uzak kalacağını açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Mart 2020 Pazartesi, 15:24

Yukatel Denizlispor, ligin 27. haftasında 21 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile başladı. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, pas çalışmalarıyla devam ederek dar alanda oynanan çift kale maç ile sona erdi.

RECEP VE BARROW’DAN KÖTÜ HABER

Öte yandan kulüpten sakatlığı bulunan futbolcular hakkında bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Gençlerbirliği karşılaşmasında sakatlanan Recep Niyaz’ın çekilen MR sonucunda sağ arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve tedavi sürecinin yaklaşık 1 ay süreceği ifade edildi.

Ayrıca, aynı maçta sakatlanan Modou Barrow’un çekilen MR sonucunda sağ arka üst adalesinde küçük yırtık tespit edildiği ve 2 ila 3 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Kaleci Tolgahan Acar’ın ise sağ arka alt adalesinde küçük yırtık tespit edildiği ancak antrenmanda özel bandaj ile sahadaki yerini aldığı bildirildi.

SACKEY DÖNÜYOR

Fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam eden ve tedavi sürecinde sona gelinen Isaac Sackey’in, bu hafta içinde takımla çalışmalara başlayacağı aktarıldı.

Yapılan açıklamada ayrıca, tedavileri devam eden Zakarya Bergdich, Kibong Mbamba, Hadi Sacko ve Ben Youssef’in milli maç arasında takımla birlikte çalışmalara başlamaları öngörüldüğü, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı olarak çalışmalarını gerçekleştirdiği ifade edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..