REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da son durum

Denizlispor’da son durum

Ligde Altay’ı konuk edecek Denizlispor’da Teknik Direktör Yücel İldiz takımına rakibi ezberletti. Yeşil siyahlılar iç sahada hata yapmak istemiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Nisan 2019 Pazartesi, 11:40

Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor sezonun tamamlanmasına 8 maç kala hata yapmadan yoluna devam etmek istiyor. Milli maç ve yerel seçimler nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendiren yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Yücel İldiz öğrencilerine rakip Altay’ı adeta ezberletti.
Çarşamba günü Denizli Atatürk Stadı’nda konuk edeceği İzmir temsilcisi karşısında hata yapmak istemeyen İldiz, taktik çalışmalarda öğrencilerini sık sık uyardı.

Diğer yandan yeşil siyahlı takıma eksiklerden iyi haberler geldi. Üst adelesinde zorlanma tespit edilen Deniz Vural ile hastalığı nedeniyle antrenman kaçıran Recep Niyaz takımla çalışmalara başladı.
Soğuk algınlığı yaşayan Ziya Alkurt’un genel durumunun iyi olduğu gözlense de futbolcunun maça yetiştirilmesi için sağlık ekibi olağanüstü çaba sarf ediyor. Denizlispor’da sezonu kapatan Tahacan Velioğlu dışında eksik bulunmuyor.

Bugün günü tek bir antrenman ile geçirecek olan yeşil siyahlılar yarın maç kampına girecek. Denizlispor Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, rakibin sıralamadaki durumuna bakmaksızın maça önem vereceklerini belirterek; “Kazanmamız gereken bir maç ve kazanacağız. Hedeflerimiz var. Bu hedeflere giderken takılmak, puan kayıpları yaşamak istemiyoruz. Rakibi küçümsemiyor, saygı duyuyoruz. Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde üç puanı alan taraf olacağız” dedi. Fırat taraftarları maça davet ederek takıma sahip çıkmalarını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..