REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR’DA TEMLİK KONUSU MAHKEMEYE TAŞINDI

DENİZLİSPOR’DA TEMLİK KONUSU MAHKEMEYE TAŞINDI

Denizlispor’da Başkan Ali Çetin’in kulüp gelirlerine tedbiren 100 milyon liralık temlik koyduğunu açıklamasının ardından eski kurmaylar mahkemeye gitti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Kasım 2019 Perşembe, 12:09

Denizlispor’da temlik konusu mahkemeye taşındı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, önceki hafta yaptığı basın toplantısı sırasında kulüp gelirleri üzerine toplam 100 milyon liralık temlik koyduğunu açıklamıştı.

Çetin, 25, 25 ve 50 milyon olarak kendi adına koyduğu 100 milyon liralık temliğin gerekçesi olarak ise alacaklılar ile görüşmeler yaptıklarını, faiz ve mahkeme masraflarını en aza indirmeye çalıştıklarını, gelirlerin doğrudan borçlara gitmesini engelleyerek pazarlık şansı oluşturduklarını göstermiş, gelirlerin sorun olmaksızın yine kulübe aktarılacağını kaydetmişti.

Çetin’in açıklamalarının ardından Denizlispor Eski Başkanı Süleyman Urkay’ın hem basın toplantısı sırasında hakkında ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu ve hedef gösterildiğini öne sürerek Çetin ve yönetiminden şikayetçi olduğu hem de haksız temlik konulduğu gerekçesi ile yargıya başvurduğu iddia edilmişti.

Temlik konusunda Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’na iki başvuru daha yapıldığı öğrenildi.
Denizlispor20haber.com’un haberine göre Çetin yönetiminden istifa eden eski yöneticiler Yasin Özpek ve Hasan Önder’in de 100 milyon liralık temlik için mahkemeye başvurduğu belirtildi.

Haberde eski yönetici Hasan Önder’in başkan Çetin’in alacağının çok üstünde meblağa temlik koyduğunu ve bunun hukuksuz olduğunu öne sürerek suç duyurusunda bulunduğu kaydedildi. Eski Başkan Yardımcısı Yasin Özpek’in de temlik konusunda suç duyurusunda bulunduğu ayrıca bağış makbuzlarının kayıp olduğunu iddia ettiği işaret edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..