REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da tüm suç giden hocaların mı?

Denizlispor’da tüm suç giden hocaların mı?

Denizlispor’da Teknik Direktör Serdar Dayat’ın takımdan gönderilmesi, Özcan Bizati ve Engin İpekoğlu’nun da gidişlerini hatırlattı.

/ DENİZLİSPORHABER / 25 Eylül 2013 Çarşamba, 13:44

Yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Serdar Dayat’ın görevine son verildi. Dayat’ın uzun süredir Başkan Süleyman Urkay’ın takıma müdahale etmesinden rahatsız olduğu konuşuluyordu. Özellikle son Ankaraspor maçında kaleci Ozan’ın kesilerek formanın Ceyhun’a verilmesinin de Başkan Süleyman Urkay’ın talebi olduğu iddia edildi.

Başkan Urkay’ın Teknik Direktör Dayat’ın karşısına sık sık bu tür taleplerle gittiği de gelen haberler arasında. Deneyimli teknik adamın yakın çevresine bu durumdan duyduğu rahatsızlığı aktardığı da biliniyor.

BİZATİ’DE ŞİKAYET ETMİŞTİ

Denizlispor’da geçen sezonun son bölümünde görev alan ve sözleşme yenileme teklifini kabul etmeyen deneyimli teknik direktör Özcan Bizati de aynı sorundan yakınmıştı. Denizlispor’dan ayrıldıktan sonra görüşlerini kamuoyu ile paylaşan Bizati, takımına müdahale girişiminde bulunulduğunu fakat kendisinin buna müsaade etmediğini söylemişti.

İPEKOĞLU DA AYNI DERDİ YAŞADI

Yeşil siyahlıların geçen sezon takımın başına getirdiği Engin İpekoğlu da benzer iddialarda bulunmuştu. Başkan Urkay’ın takıma müdahale etmeye çalıştığını buna müsaade etmediği için görevden alındığını söyleyen İpekoğlu, Urkay’ın bazı futbolcuları odasına çağırıp taktik verdiğini bile aktarmıştı.

URKAY ‘KARIŞMIYORUM’ DEMİŞTİ

Başkan Süleyman Urkay ise tüm bu iddialar sorulduğunda teknik heyetin işine hiç müdahale etmediğini söylemişti. Ne varki o dönemden bu yana geçen süre içinde Urkay’ın takıma müdahale ettiğine dair haberler gelmeye devam etmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

hasan ersönmez   -  Bağlantı 25 Eylül 2013, 14:39

Denizlispor niye hoca arıyorki kimin oynayacağını Süleyman urkay biliyorsa hocaya ne gerek var bir tane diplomalı hoca bulsun formalite ne hallere düştü takım düşüyoruz göz göre göre önlem alın sayın valimiz belediye başkanımız iş işten geçtikten sonra geç olur yazık oluyor denizlispora