REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da Tuzla deplasmanında hedef 3 puan

Denizlispor’da Tuzla deplasmanında hedef 3 puan

Spor Toto 1. Ligin 12. haftasında Tuzlaspor’a konuk olacak Altaş Denizlispor’da teknik direktör Serhat Gülpınar, deplasmandaki maçtan puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Kasım 2021 Salı, 19:02

Serhat Gülpınar, takımının Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri’ndeki antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Takımın performansının gün geçtikçe daha iyi hale geldiğini anlatan Gülpınar, “Oyun kurma, takımın boyu, koşu mesafeleri hepsi istediğimiz seviyelere gelmeye başladı. Oyunumuz bu şekilde iyi olduğu sürece bizim için bir sıkıntı gözükmüyor. İnşallah ileri dönemlerde oyunumuzu sonuca yansıtıp hem iyi oyun hem de iyi skorlarla devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Tuzlaspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Gülpınar, “Rakibimiz ligin iyi başlayan ekiplerindendi. Oyun formatlarına hazırlıklı gideceğiz. Her şeyden önemlisi, rakibin nasıl oynayacağı değil bizim nasıl oynayacağımız. Son maçımızdaki istek ve arzuyu sahaya yansıtabilirsek deplasmandan iyi bir skorla döneceğimizi düşünüyoruz. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Tuzlaspor maçından sonraki milli maç arası bize çok iyi gelecektir” değerlendirmesinde bulundu.

Takımın orta saha oyuncusu Muhammed Gönülaçar ise takımda geçiş dönemini iyi atlattıklarını anlatarak, “Cuma günü oynayacağımız Tuzlaspor maçı bizim için önemli bir karşılaşma olacak. Bu maçı kazanırsak önemli bir avantaj sağlayarak yukarı sıralara söyleyebiliriz. Böyle bir potansiyelimiz ve kadromuz da var. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Bir enkazı kaldırmaya çalışıyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” diye konuştu.

Futbolculardan Oğuz Yılmaz ise Tuzlaspor maçında 3 puan hedeflediklerini belirterek, “Bizim için çok önemli bir maç. Artık kazanarak alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Son 3 maçtır da yenilmiyoruz. Mücadelemiz çok iyi. Kazanmak istiyoruz” ​​​​​​​ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..