REKLAMI GEÇ

Denizlispor’da Üstek görevi bıraktı, yeni başkan Ali Çetin

Denizlispor’da Üstek görevi bıraktı, yeni başkan Ali Çetin

Yeşil-siyahlı kulübün yeni başkanı Ali Çetin: “Bu bayrağı daha yukarıya götürmek için elimden gelen tüm mücadeleyi vereceğim, bu sene bu takım şampiyon”

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 31 Ekim 2018 Çarşamba, 14:29

DENİZLİ (AA) – Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’un kulüp başkanı Mustafa Üstek, sağlık sorunları nedeniyle görevini başkan yardımcısı Ali Çetin’e bıraktı.

Üstek, Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında, göreve geldiği 28 Eylül’den bu yana sağlık sorunlarının bulunduğunu hatırlattı.

Kanser tedavisine başladığını, sürecin uzun olması nedeniyle görevini vekaleten yardımcısı Ali Çetin’e bıraktığını belirten Üstek, “Gözüm arkada kalmadı. Tedavim uzayacağı için ‘Vekaleti asalete çevirelim ve bayrağı sen taşı’ dedim. O da kabul etti.” diye konuştu.

Toplantıda görevi bıraktığını açıklayan Mustafa Üstek, “Kongre kararı alınırken iki sorun vardı. Birincisi maddi problemler, ikinci sağlık problemimdi. Parasal sorunu çözdük. Sonra tedavime başladım. Basit bir rahatsızlık değilmiş hastalığım. Geçen hafta yetkilerimi Başkan Yardımcısı Ali Çetin’e bıraktım. Gözüm arkada kalmadı. Tedavim uzayacağı için vekaleti asalete çevirelim dedik, bayrağı sen taşı dedik. O da kabul etti. Şimdi ben bırakıyorum ama bana ne zaman ihtiyaç olursa canımla kanımla yönetimimizin yanındayım. Yönetimimiz de yeni başkan olarak Ali Çetin’i seçiyor. O da bu bayrağı en yukarı taşımak için çalışacaktır” dedi.

Ali Çetin, bırakma kararı alan Üstek’e hizmetleri için teşekkür edip elini öptü. Başkan Mustafa Üstek’e çiçek ve plaket takdim eden yeni Başkan Çetin, toplantıda yaptığı konuşmada, “Maddi krizler, transfer yasakları, icra dosyaları ve daha bir çok sorunla mücadele eden Başkanımız Mustafa Üstek sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakmak durumunda kaldığını söyledi. Kendisinin bu kulüpte hakkı çok büyüktür. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Onun icraatleri anlatmakla bitmez ancak bugün takımımız bu durumdaysa Mustafa Üstek ve kurduğu güçlü yönetimin eseridir. Bu sene o sene. Bu yıl bu takım şampiyon. Bu bayrağı en yukarı taşımak için uğraşacağız. Mustafa Üstek’in hakkı parayla pulla ödenmez. Kendisine teşekkür ediyorum. Devraldığımız bayrağı hakkıyla taşıyacağız” dedi.

Toplantı sonrası Üstek, futbolcularla vedalaşarak fotoğraf çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..