REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR’DAN ALTYAPI ATAĞI

DENİZLİSPOR’DAN ALTYAPI ATAĞI

Altyapı hamlesi planlayan Denizlispor U19 takımının başına Altınordu’da görev yapan İlker SEven’i getirdi. Yeşil siyahlılar tesisleri de elden geçiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Temmuz 2019 Cumartesi, 12:30

Yukatel Denizlispor’de her fırsatta altyapıyı ayağa kaldıracaklarını söyleyen Başkan Ali Çetin hem tesislerde köklü değişime gidiyor hem de eğitmen kadrosuna deneyimli isimleri dahil ediyor.

Yeşil siyahlılar U19 takımının başına son olarak Altınordu’da U17 takımını çalıştıran İlker Seven’i getirdi.

Haluk Ulusoy Tesisleri ve Atatürk Stadı’nda tadilata giden yeşil siyahlı kulüp altyapı oyuncuları için de yeni bir yer kiraladı. Tuğra Mobilya’nın sahibi işadamı Hasan Arslanpir’in yeşil siyahlı kulübe tahsis ettiği yeni tesiste 30 futbolcu kalacak.

Altyapıdaki oyuncular Denizli Atatürk Stadı yanındaki tesislerin tadilatı bitene kadar burada kalacak. Diğer yandan merkezdeki 7 katlı binanın 5 katı altyapı öğrencilerinin konaklayacağı şekilde tadil ediliyor.

Altyapı güçlendirme çalışmaları hakkında bilgi veren Yukatel Denizlispor Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Uğur Coşkun, “İyi transferler yapıyoruz ancak kulüp olarak iyi transferler yapmanın yanı sıra yeni, genç oyuncular da yetiştirmemiz gerekiyor. Zaten hali hazırda altyapıda oynayan hem yerli hem yabancı çocuklarımız var. Onlara daha iyi rehberlik etmek istiyoruz. Ayrıca yeni yetenekleri de futbola kazandırmak istiyoruz. Bunun için de hem teknik hem de fiziki geniş imkânlar sağlamamız gerekiyor. Bunun gayreti içerisindeyiz. Bugün gösterdiğimiz çabaların inşallah ileride ürününü alacağız. Genç oyuncularımız için Kulübümüze destek veren Tuğra Mobilya sahibi Hasan Arslanpir’e de teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..