REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR’DAN ESNAFA SÜRPRİZ ZİYARET

DENİZLİSPOR’DAN ESNAFA SÜRPRİZ ZİYARET

Denizlispor’da Başkan Mehmet Özsoy, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular tarihi Kaleiçi Çarşısı’nda esnafları ziyaret edip, maçta destek istedi.

/ DENİZLİSPORHABER / 25 Eylül 2010 Cumartesi, 16:40

Denizlispor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular ziyaret öncesi kebap yedikten sonra, tarihi Kaleiçi Çarşısı’nda stres attı. Özellikle Youla’nın esnaflarla diyaloğu görenleri güldürürken, golcü oyuncu ayakkabı aldığı bir mağazaya 50 TL siftah parası attı.
Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ellerine bıçak alıp döner keserken, futbolcular da esnaflarla bir araya geldi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, amaçlarının takımla halkı kaynaştırmak olduğunu belirterek, “Futbolcu arkadaşlarımız ilk kez buraya geliyor. Bundan sonra sık sık dolaşıp esnaflarımızı da ziyaret edecekler. Alışveriş yaparak da ekonomiye de bir nebze can verecekler” dedi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise, Altay maçı öncesi stres attıklarını ifade ederek, “Takım olarak çok iyi bir durumdayız. Vatandaşlarımızla bir araya gelmemiz moralimizi arttırdı. Onları maça da davet ettik. Onlar bizim her zaman destekçimiz olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..