REKLAMI GEÇ

Denizlispor’dan uygulanmamış prim modeli

Denizlispor’dan uygulanmamış prim modeli

Yönetim Balıkesir maç primini 50 bin lira olarak belirledi ama bu değişebilir. Skora göre prim miktarı da artacak. Horoz farklı kazanırsa, farklı bir tarifeden prim alacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 30 Ağustos 2013 Cuma, 12:28

Ligde ilk puanları ile evindeki 1461 Trabzonspor maçında tanışan Denizlispor, Balıkesir deplasmanından da puanlarla dönmek istiyor. Yeşil siyahlılarda Asbaşkan Hikmek Çelikkol sezona hızla başlayan rakiplerinden çekinmediklerini söyleyerek; “Biz iyi bir takımız. Balıkesirspor’u da deplasmanda yeneceğimize inanıyorum. Teknik heyetimiz ve futbolcularımıza güvenim tam” dedi.

KAZAN-KAZAN

Diğer yandan yeşil siyahlı yönetim Balıkesirspor maç primini 50 bin lira olarak belirledi. Prim miktarı alınacak skora göre de artacak. Yeşil siyahlı yönetim primin ucunu da açık bıraktı. Buna göre alınan skora göre prim miktarı da artabilecek. Horoz farklı kazanması durumunda yönetim de elini cebine atacak. Atılan her gol primi etkileyecek. Diger yandın Yeşil siyahlılarda hafta arasında ağır gribal enfeksiyon geçiren Onur kadroya alınmayacak. Sakatlığı geçen Isayev ise Balıkesir’e götürülecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..