REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPORLU FUTBOLCULAR 4 MAÇTA 9 KART GÖRDÜ

DENİZLİSPORLU FUTBOLCULAR 4 MAÇTA 9 KART GÖRDÜ

Ligin agresif takımlarından Denizlispor ligdeki 4 maçta 9 sarı kart gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Ekim 2014 Çarşamba, 13:24

PTT 1. Ligin en hırçın takımlarından biri olan Denizlispor geride kalan dört maçta 9 sarı kart gördü. Yeşil siyahlılarda Mustafa Keçeli ve Bülent Ertuğrul kartları ikiledi. Ligde ilk olarak Adana Demirspor deplasmanında sahne alan yeşil siyahlılarda defansın deneyimli isimlerinden Mustafa Keçeli karşılaşmanın 44. dakikasında sarı kart görerek sezonu açtı.

Denizlispor’un evinde Bucaspor’u 2-1 yendiği karşılaşmada ise takımın hırçın isimlerinden Emrah Bozkurt48. dakikada kaptan Bülent Ertuğrul ise 61. dakikada sarı kart gördü.
Manisa’daki Altınordu deplasmanında da kart görme alışkanlığını sürdüren yeşil siyahlılarda 10. dakikada Mehmet Cansın Çiçek ve 53. dakikada Burak Karaduman sarı kart gören oyuncular oldu.
Denizlispor ligdeki son maçı olan Osmanlıspor maçında ise dört kart birden gördü. 2-0 önde götürdüğü karşılaşmada sahadan 1 puanla ayrılan Horozlarda 18. dakikada Mustafa Keçeli, 45. dakikada Bülent Ertuğrul, 78. dakikada Hakan Ateş ve 61. dakikada ise Andonov sarı kart gören oyuncular oldular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..