REKLAMI GEÇ

Denizlisporlu yüzücüler finalde

Denizlisporlu yüzücüler finalde

Denizlisporlu yüzücüler, 30-31 Mayıs 2009 tarihleri arasında düzenlenen Anadolu Kupası Yarı Final Müsabakalarını başarı ile geçip finale adını yazdırdı. Takım, final müsabakalarını da başarı ile geçtiği takdirde, Denizli tarihinde bir ilke imza atarak Anadolu Kupası’nı Denizli’ye getirecek.

/ DENİZLİSPORHABER / 2 Haziran 2009 Salı, 17:23

Bugüne kadar turnuvaya 96 takım katılırken, turnuvanın son ayağı Bodrum Gümbet’te gerçekleştirildi. Yarı final müsabakalarında üstün bir başarı sergileyen Denizlispor Bay-Bayan Yüzme Takımı, finale yükseldi. Yarı final müsabakaları çekişmeli geçti. Müsabakaların sonunda, Denizlispor’un en güçlü rakipleri arasında yer alan Göztepe ile karşılıklı tezahüratlar yapıldı.

Denizlispor Yüzme Kulübü Antrenörlerinden Meral Sevük, “Bugüne kadar azimle çalışıp yüksek bir performans gösterdik. Elde ettiğimiz başarı bunun bir göstergesidir. Şimdi tek hedefimiz, finalde Anadolu Kupası’nı kaldırmak” dedi. Denizlispor Yüzme Takımı Kaptanı Ege Tunceli, “ Denizlispor’un bize sağladığı imkanlardan dolayı öncelikle Başkanımız Ali İpek, ardından da branşımızdan sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Cengiz Ayyavuz’a teşekkür ederiz. Denizlispor olarak Anadolu Kupası’nı ilimize getirmek istiyoruz. Denizli tarihinde bir ilke imza atıp kupayı kaldıracağız” diye konuştu.

Denizlispor Bay-Bayan Yüzme Takımı’ndan müsabakalara; Büşra Balkan, Yaren Doğan, Şebnem Gürer, Burcu Tuzcu, Müge Çakan, İlayda Demiroğlu, Ebru Akkuşlu, Nesil Atay, Ege Tuceli, Deniz Cabılar, Kağan Erbay, Tuğberk Kaynak, Hakan Ciciboğa ve Canberk Kurşunluoğlu katıldı.

< ?xml:namespace prefix = o />

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..