REKLAMI GEÇ

Denizlispor’un efsane kaptanı yuvaya mı dönüyor?

Denizlispor’un efsane kaptanı yuvaya mı dönüyor?

“Kalbim Denizlispor için atıyor. Memleketim için her fedakarlığı yaparım”

/ DENİZLİSPORHABER / 30 Eylül 2013 Pazartesi, 16:47

İşte bu sözler Denizlipor’un efsane kaptanlarından Yusuf Şimşek’e ait. Taraftarın gönlünde taht kuran usta futbolcu Denizlispor’dan gelen teknik direktörlük teklifine de sıcak baktığını söyledi. Şimşek, “Başkanın yada yönetimin kim olduğu ile ilgilenmiyorum. Ben Denizlispor için her şeyi yaparım. Benim için aslolan Denizlispor’dur” dedi. Üzerine düşen tüm fedakârlıkları yapmaya hazır olduğunu söyleyen Yusuf Şimşek, Cuma günü Denizlispor’dan teklif aldığını da doğruladı.

Memleketinde çalışmayı çok istediğinin de altını çizen Yusuf Şimşek, şartları değerlendirmek için süre istediğini yeşil siyahlı yönetime yanıtını kısa süre içinde vereceğini söyledi. Fakat yeşil siyahlı yönetim Yusuf Şimşek’ten daha cevap alamadan kongre kararı aldı.

MUSTAFA DENİZLİ ENGELİ

Son iki sezonu deneyimle Teknik Direktör Mustafa Denizli ile birlikte geçiren Yusuf Şimşek’in usta teknik adam ile mukavelesi olduğu öğrenildi. Yardımcısını bırakmak istemeyen Mustafa Denizli ise daha önceki tekliflerde izin vermemişti. Denizli’nin ekibinin bir parçası olan Şimşek’in durumu usta teknik adamın kararına bağlı. Bu arada Yusuf Şimşek’i Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin de takımın başında görmek istediği kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ali   -  Bağlantı 1 Ekim 2013, 18:59

sayın zeybek cemaatin hocası diye kovdurduğunuz hamza hamzaoğlu ,kovulduktan sonra önce akhisar’ışampiyon yaptı.Sonra da düşer denilen takımı ligde tuttu.Şimdi de milli takım antrenörü.Hamza gittiğinde takım ilk üçteydi ve en kuvvetli şampiyon adayıydı.

serkan Yıldırımer   -  Bağlantı 1 Ekim 2013, 18:22

Adam Gibi Adamdır.Yusuf Şimşek Aldığı Paranın Hakkını Verir Yusufum İnsallah gelir.Eğer Gelmezsede Allah yinede yar ve yardımcısı olsun takımımızın

Ali Caner   -  Bağlantı 1 Ekim 2013, 17:31

Ankaragücü kulübüne ank. bld.bşk. Melih Gökçek nasıl batırdı ise,Denizlisporu da bu duruma sn zeybekçi getirmiştir.Denizli belediye sporu kuracağına desteğini Denizlispora verseydi Denizlispor bu hallere düşmezdi.Bu şehir iki takımı kaldırmıyor, işte gördük.Ama akp bunun faturasını bu seçimde ödeyecektir.

murat zeybek   -  Bağlantı 1 Ekim 2013, 14:17

Bu takımın bu hale gelmesindeki sebeplerden birisi de Sayın Zeybekçi değil midir? Cemaatin hocalarını ve saçma sapan başkanları takıma getirdiler.. Daha ne isteğindeler! çekin ellerinizi Denizlisporumuzdan..