REKLAMI GEÇ

Denizlispor’un, Futbol Yaz Okulları eğitime başlıyor

Denizlispor’un, Futbol Yaz Okulları eğitime başlıyor

Denizlispor’un, bu yıl ilçelerde de açacağı Futbol Yaz Okulları eğitime başlıyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 13 Haziran 2009 Cumartesi, 16:48

Her yıl düzenli olarak hizmet veren “Futbol Yaz Okulları” eğitimlerine başlıyor. Denizlispor Futbol Yaz Okulları, Denizli merkezinde; Sevindik, Yenişehir, Akkonak ve Çamlık’ta belirlenen çalışma sahalarında eğitim verecek. Bu yıl ilçelerde de faaliyet gösterecek olan Futbol Yaz Okullarının ilk şubesi Acıpayam’a açıldı. Yakın zamanda da Sarayköy, Çivril, Buldan, Çal ve Tavas’ta da açılması planlanıyor. İlçelerden gelecek taleplere göre açılması planlanan Denizlispor Futbol Yaz Okulları, 15 Haziran-30 Ağustos tarihleri arasında hizmet verecek. Yaş grupları; 6-7 yaş, 8 yaş, 9 yaş, 10 yaş, 11 yaş, 12 yaş ve 13-14 yaş olmak üzere ayrılacak ve her yaş grubu kendi kategorisinde ve kendi çalışma sahasında çalışmalarını yapacak.

 

Futbol Yaz Okulları’nın amaçları arasında, çocukların futbol temel tekniklerini öğrenmeleri, grup içerisindeki davranış ve karar verme yetilerinin geliştirilmesi, ilimiz ve ülke futboluna kazandırılması düşünülen yıldız adaylarının belirlenmesi, bu adayların gelişmelerine yardımcı olunması, yetenekli çocukların Denizlispor Kulübü performans gruplarına yönlendirilmesi ve amatör dalda faaliyet gösteren diğer takımlara kaynak yaratmak yer alıyor.

 < ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Futbol Yaz Okulları’nın kayıtları, Denizlispor Kulüp Binası’nın 3. katında bulunan Futbol Eğitim Merkezi’nde yapılacak. Yaz Okulları’nın haricinde eğitim merkezlerinin kayıtları, yıl boyunca da devam edecektir. Kayıt sırasında şapka, forma, tişört, şort, çorap ve çanta gibi malzeme giderleri için 60 TL alınacak. Okulların aidatı ise 50 TL olarak belirlendi.

Başvuru için; Başvuru Formu, 1 adet kimlik fotokopisi, sağlık raporu,1 adet vesikalık fotoğraf gerekiyor. Denizlispor Futbol Yaz Okulları’na 265 90 14 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..