REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR’UN KADROSUNDA KAÇ FUTBOLCU KALDI?

DENİZLİSPOR’UN KADROSUNDA KAÇ FUTBOLCU KALDI?

Oyuncularının önemli bölümü ile yolları ayrılan Denizlispor kadrosunda kaç futbolcu kaldı?

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Haziran 2019 Çarşamba, 10:53

Sezonu şampiyonlukla tamamlayarak yıllar sonra süper lig özlemini gideren Denizlispor yeni sezona yepyeni bir kadro ile girecek. Çünkü yeşil siyahlı takım kadrosundaki pek çok oyuncusunu sözleşmelerinin sona ermesi ya da kiralık olarak geldikleri kulüplerine dönmesi nedeniyle kaybetti.
Bir yandan transfer çalışmalarının devam ettiği Denizlispor’da sözleşmesi süren futbolcular Oğuz Yılmaz, Recep Niyaz, Kibong Mbamba, Mehmet Akyüz, Burak Çalık ve Lanre Kehinde. Denizlispor Kerem Can Akyüz ile de sözleşme yeniledi ve kadrosundaki futbolcu sayısını 7’ye yükseltti.

Yeşil siyahlılar sözleşmesi süren Bilal Old Cihck ile de karşılıklı anlaşarak gönderdi.
Bilal’in yanı sıra takımda kiralık olarak forma giyen Alperen Babacan, Seddar Karaman ve Abdülkerim Bardakçı da kulüplerine döndü.

Sezon sonunda sözleşmesi biten futbolcular ise şu şekilde: Adam Stachowiak, Burak Altıparmak, Gökhan Süzen, Furkan Şeker, Tahacan Velioğlu, İsmail Aissati, Ziya Alkurt, Denriz Vural Himmet Ertürk ve Asil Kaan Güler. Yeşil siyahlı kurmaylar kaleci Stachowiak ve Aissati’nin takımda kalması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..