REKLAMI GEÇ

Denizlispor’un keyfi yerinde

Denizlispor’un keyfi yerinde

Kızılcahamam’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Denizlispor’da Asbaşkan Necip İrdem ve yönetim kurulu üyesi Mahmut Akarsu takıma mangal partisi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Temmuz 2018 Pazar, 16:04

Denizlispor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kızılcahamam’da ikinci etap çalışmalarına devam eden yeşil siyahlılarda keyifler yerinde. Teknik Direktör Osman Özköylü bir yandan yeni transferlerin takıma katılmalarını beklerken bir yandan da mavcut oyuncularını lige en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor.

Günde çift antrenman yapan yeşil siyahlılarda teknik ekip taktik idmanlara da ağırlık vermeye başladı.

Diğer yandan yeşil siyahlıların bugün iki önemli konuğu oldu. Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Necip İrdem ile Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Akarsu takımı kampta ziyaret etti.

Ziyaret sonrası takıma mangal partisi veren ikili futbolcu ve teknik ekibi Soğuksu Milli Parkı’nda ağırladı.

Asbaşkan İrdem, “Takımımızın bu dönemde ne kadar çok çalıştığını biliyoruz. Buraya gelerek onlara bir nebze moral vermek istedik. Futbolcularımızın daha iyi kaynaşabilmesi ve yorgunluklarını bir nebze atmalarını sağlamak için hep beraber mangal partisi düzenlemeyi uygun gördük. Umarım futbolcularımızın bu yorgunluğu sezon içinde ve sezon sonunda mutluluklara dönüşecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..