REKLAMI GEÇ

Denizlispor’un yedek kulübesinde büyük değişiklik

Denizlispor’un yedek kulübesinde büyük değişiklik

Horozların yedek kulübesinde büyük değişiklik. Son iki sezon içinde takımın yardımcı personelinin tamamı yenilendi. Son olarak kulüp doktoru Ahmet Edremit de başka takıma transfer oldu.

/ DENİZLİSPORHABER / 18 Ağustos 2013 Pazar, 18:11

SELAMİ AYDIN

Son yıllarda ekonomik sıkıntılar ile gündeme gelen Denizlispor’da takımdan ayrılanlar sadece futbolcular ve teknik direktörler olmadı. Yeşil siyahlıların yedek kulübesinin en önemli görevlileri de yıllar süren görevlerinden ayrıldılar.

ÖNCE MASÖR GİTTİ

Özellikle son iki sezonda yedek kulübesinde ciddi değişiklikler yaşandı. Yeşil siyahlılarda ilk ayrılan isim yılların masörü Dinçer Karakaya oldu. Karakaya, yıllar süren görevini ücretini ve pirimlerini düzenli alamama gerekçesi ile bıraktı ve Süper Lig ekiplerinden Sivasspor inle anlaştı.

SONRA MALZEMECİLER

Aynı sorunu yaşayan diğer isimler de tek tek görevini bıraktı. Kulübün yıllardır malzemeciliğini yapan ve büyük başarılar gören Faik Öz aynı gerekçe ile görevini bıraktı. Öz, Denizli Belediyespor ile anlaşarak bu takımda görev almaya başladı. Öz’e en yakın isimlerden Levent Başar da aynı gerekçe ile Denizlispor’dan ayrıldı.

AYRILIKLAR BİTMEDİ

Denizlispor’da masörlük yapan Hakan Yıldırım da süreç içinde yeşil siyahlı kurmaylar ile yeni bir sözleşme yapamadı. Yıldırım da yeşil siyahlı renkleri bırakarak Denizli Belediyespor ile anlaşan bir diğer isim oldu. Takımın en eski malzemecilerinden Sinan Kodal da meslektaşları ile aynı gerekçelerle kulüpten ayrılan bir diğer isim oldu.

FİZYOTERAPİST KARŞIYAKA’YA GİTTİ

Süreç içinde takımla çok uzun süre çalışmamış olmasına rağmen, görev aldığı dönemde kişiliği ile dikkat çeken fizyoterapist Serkan Sağlık da yeşil siyahlı renklerden ayrılan bir başka isim oldu. Serkan Sağlık, İzmir’in köklü ekiplerinden Karşıyaka ile anlaştı.

EN SON DOKTOR GİTTİ

Denizlispor’da kulüp doktoru Ahmet Edremit’in de görevinden ayrılması ile bir dönem tamamen sona ermiş oldu. Yaklaşık 13 yıl boyunca bu görevi yürüten Edremit’in 18 aylık alacağını tahsil edemediği, bu konuda yönetim kuruluna yaptığı müracaatların da sonuçsuz kaldığı öğrenildi. Temmuz ayı içinde sözleşmesini feshetmek isteyen Edremit’e olumsuz yanıt verilince hukuki süreci başlattı ve bu sürecin sonunda da sözleşmesini tek taraflı feshetti. Doktor Ahmet Edremit, Denizlispor’dan ayrıldıktan sonra Süper Lig’in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor ile sözleşme imzaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..