REKLAMI GEÇ

Denizlispor’un yeni başkanı kim olacak?

Denizlispor’un yeni başkanı kim olacak?

Denizlispor’da adı başkanlık için geçen 4 isim için kentin ileri gelenleri toplanacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 7 Ekim 2013 Pazartesi, 14:19

Denizlispor’da 21 Ekim günü kongre gerçekleşecek. Fakat henüz orta bir başkan adayı çıkmış değil. Eski başkanlardan Zafer Katrancı’nın ikna edilmesi çalışmaları da şimdilik sonuç vermedi. Bugün çok kritik bir toplantı gerçekleşecek. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Milletvekili Nihat Zeybekci ve Emniyet Müdürü Zeki Bulut’un da katılacağı bu toplantıda adı başkanlık için geçen dört isim gündeme gelecek ve kabul edene görev teslim edilecek.

Akşam saatlerinde yapılması planlanan toplantıda öne çıkan dört isim eski başkanlardan Zafer Katrancı, Mehmet Özsoy, Hasan Kıbrıslıoğlu ve eski yöneticilerden Seyfi Başer…

KATRANCI İSTEMİYOR

Bu güne kadar ikna girişimlerinin sonuç vermediği Zafer Katrancı, görevi kabul etmek istemiyor. Yoğunluğunu gerekçe gösteren deneyimli işadamı başkanlığı döneminde haksız muamelelere maruz kalmıştı. Camiaya kırgınlığı bulunan Katrancı’nın ailesi de yeniden kulübün başına geçmesini istemiyor. Fakat özellikle milletvekili Nihat Zeybekci’nin Katrancı’yı görev başında görmek istediği biliniyor.

MEHMET ÖZSOY

Daha önce kulübü lider durumdayken görevi bırakmak zorunda kalan deneyimli işadamının en büyük çekincesi maddi olarak yeterli desteği alamamak. Kendisinin ve yönetim kurulu üyelerinin büyük bir bütçe oluşturacaklarını söyleyen Özsoy her fırsatta Denizli Belediyesi’nin de ciddi bir bütçe ayırmasını istiyor. Özsoy daha önce bu destek gerçekleşmediği için sıkıntılar yaşamış ve takım liderken görevden ayrılmak zorunda bırakılmıştı. Kamuyunda büyük bir güven duyulan Özsoy’un takımı kötü durumdan kurtarıp yeniden diğer takımlarla yarışır bir duruma getireceğinden kuşku yok.

HASAN KIBRISLIOĞLU

Denizlispor’da sportif olarak önem başarıların altına imza atamasa da kurumsal olarak kulübü toparlayan deneyimli işadamı Hasan Kıbrıslıoğlu da ikna edilmesi gereken isimlerden biri olarak göze çarpıyor. Kendi döneminde oluşturduğu güçlü yönetim ile dikkat çeken Kıbrıslıoğlu, doğrudan maddi desteğinin yanı sıra Ar-Ge birimini de harekete geçirmiş ve kulübe önemli katkı koymuştu. Fakat öngörülemeyen eski borçlar nedeniyle sıkıntılı dönemleri de olmuştu. Camianın önemli bir kesiminin desteğini arkasına almış olan eski başkanın görevi kabul edip etmeyeceği ise henüz net değil.

SEYFİ BAŞER’DEN TALEP YOK

Adı kısa süre önce Denizlispor başkan adayları arasında gösterilen işadamı Seyfi Başer’in bu konuda hiçbir görüşme yapmadığı ortaya çıktı. Daha önce Denizlispor yönetiminde de görev alan işadamı ne milletvekili Nihat Zeybekci ne de Belediye Başkanı Osman Zolan ile Denizlispor konusunda görüşme yapmadığının altını çizdi. Hayırsever işadamı yaptığı açıklamada; “Denizlispor başkanlığı için bir talebim ya da bir görüşmem olmamıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

HALİT KOYUN   -  Bağlantı 7 Ekim 2013, 15:03

Bu Takımı ancak Mehmet Özsoy Kurtarır tam destek verilirse kesin şampiyon yapar.