REKLAMI GEÇ

DESTEK İÇİN KAPI KAPI DOLAŞIYORDU

DESTEK İÇİN KAPI KAPI DOLAŞIYORDU

Denizlispor’da Yasin Özpek’in istifası taraftarı da üzdü. Yeşil siyahlıların proje adamı, kulübe gelir sağlamak için kapı kapı dolaşıp yardım topluyordu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Şubat 2019 Perşembe, 10:34

Denizlispor’da salı akşamı gerçekleşen yönetim kurulu toplantısının ardından Başkan Yardımcısı Yasin Özpek istifasını vermişti. Yeşil siyahlı yönetimde taraftardan sorumlu isim olan Özpek’in görevi bırakması yeşil siyahlı taraftarların da dikkatinden kaçmadı. Özpek ile iyi ilişkiler içindeki taraftarlar bu istifadan memnun olmadı. Yeşil siyahlı kulüpte taraftar görevi hangi yöneticiye verilecek merakla bekleniyor.

PROJE ADAMI ÖZPEK
Ekonomik olarak çok iyi durumda olmayan yeşil siyahlı kulüpte hayata geçirdiği projelerle öne çıkan Yasin Özpek, Denizlispor’a büyük katkılar sağlamıştı. Daha önce görev aldığı dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de projeler üreten isimlerin başında gelen Özpek özellikle çakmak ve bayrak projeleri ile kulübün önemli gelir elde etmesini sağlayan isimlerdendi. Her iki projede de aktif satış gerçekleştiren yönetim kurulu üyelerinden biri olan Özpek ayrıca kulübe maddi olarak da destek vermişti.

KAPI KAPI DOLAŞIYORDU
Denizlispor için işini gücünü bırakıp kapı kapı dolaşan Yasin Özpek, kulübe en fazla bağış getiren isimlerden biriydi. Hem iş dünyasında hem de siyaset dünyasında temasa geçtiği kişilerin kulübe bağış yapmasını ya da kulüp ürünlerinden satın almasını sağlayan Özpek, sponsorluk konusunda da çalışmalar yürütüyordu. Özpek daha önce de kulübün isim sponsorluğunu sağlayan yönetici olmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..