REKLAMI GEÇ

Duran: Başkan Zolan olmasa ayakta kalamazdık

Duran: Başkan Zolan olmasa ayakta kalamazdık

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, Denizli’de futbolun gelişimi için elini taşın altına koyan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti, amatörlerin de destekler sayesinde ayakta kalabildiğini kaydetti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 15 Şubat 2019 Cuma, 10:08

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor’da gündem Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan… Zolan’ın desteğini arkasına alan sarı kırmızılılarda kulüp başkanı Osman Duran açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın maddi ve manevi destekleri sayesinde ayakta durabildiklerini kaydeden Duran, katkıları için teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’ın Denizli’de futbolun gelişmesi ve yükselmesi için büyük çaba sarfettiğini, kaynaklarını seferber ettiğini kaydeden Kızılcabölükspor Başkanı Duran, “Başkanımız Denizli futbolunun daha ileri gitmesi adına elini taşın altına fazlasıyla koymuş durumda. Onun desteklerinin sadece futbol ile de sınırlı olmadığını da hatırlatmak istiyorum. Tüm amatör branşlarda da Başkan Zolan’ın imzası var. Onun desteği sayesinde kulüpler ayakta durabiliyor” diye konuştu.

Denizlispor’un bu sezon şampiyonluğa koştuğunu hatırlatan Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, “İnşallah sezon sonunda Denizlispor şampiyon olacaktır. Başkanımız Osman Zolan’ın Denizlispor’a verdiği destekleri bizlerden de esirgemediğinin bilinmesini isterim. Bugüne kadar varlığı ile bizlere hep güç vermiştir. Şahsım, yönetim kurulu üyelerim ve Kızılcabölükspor camiası adına Sayın Başkanımız Osman Zolan’a Kızılcabölükspor’a katkıları için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizde bu sezon şampiyonluğa ulaşarak kupayı başkanımıza hediye edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Osman Duran, Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’ı pazar günü oynanacak Sultanbeyli Belediyespor maçına da davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..