REKLAMI GEÇ

EFSANE MAÇTAN SONRA İLK KEZ DÜDÜK ÇALACAK

EFSANE MAÇTAN SONRA İLK KEZ DÜDÜK ÇALACAK

Denizlispor’un pazar günü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçını deneyimli hakem Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya yeşil siyahlıların iki sezon önce kaderini belirleyen Samsunspor maçını yönetmişti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Kasım 2019 Cuma, 10:38

Süper Lig’de istediği puanları alamayan Yukatel Denizlispor hafta sonunda Beşiktaş’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı Edirne Bölgesi hakemlerinden Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Mehmet Kısal üstlenecek.
Deneyimli hakem yeşil siyahlıların en son 2017-2018 sezonundaki Samsunspor maçını yönetmişti. Ligin 32’nci haftasında Samsun’da oynanan karşılaşma sezon sonunda hangi takımın ligde kalacağını büyük ölçüde belirleyecekti. sSamsunspor’un 2’nci dakikada Ahmet Cebe ve 15’nci dakikada Ercan Yazıcı ile öne geçtiği maç Mehmet Akyüz’ün 43 ve 75’nci dakikalarda attığı gollerle 2-2 sona ermişti. Sezon sonunda Denizlispor 38 puanla ligde kalırken Samsunspor 36 puanla küme düşen takım olmuştu.

Yankaya geri kalan dönemde Denizlispor’un 10 maçında görev yaptı. Bu maçlarda yeşil siyahlılar 3 galibiyet 3 yenilgi 4 de beraberlik aldı.

Kariyerinin 306’ncı maçına çıkacak olan Yankaya’nın yönettiği maçların yüzde 48’ini ev sahibi takımlar kazandı yüzde 28’i ise deplasman takımlarının zaferi ile sona erdi. Maç başına 4,75 oranla sarı kart gösteren deneyimli hakem her 4 maçtan birinde mutlaka kırmızı kartına başvuruyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..