REKLAMI GEÇ

O EFSANELERİ HULUSİ KULAKLI GETİRMİŞTİ

O EFSANELERİ HULUSİ KULAKLI GETİRMİŞTİ

Denizli bugün hayırsever sanayici Hulusi Kulaklı’nın ölüm haberi ile sarsıldı. Denizlispor’da efsane başkanlar Ahmet Dartar ve Ali Dartanel dönemlerinde asbaşkanlık yapan Kulaklı, Denizlispor efsaneleri Kuty ve Warga’yı yeşil siyahlı kulübe kazandırmıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Nisan 2018 Cumartesi, 12:58

Denizli’nin duayen sanayicilerinden ve aynı zamanda hayırseverliği ile öne çıkan Hulusi Kulaklı 79 yaşında hayatını kaybetti. Yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle aramızdan ayrılan hayersever işadamı için Denizlispor’un yeri de farklıydı.

80’li yıllarda yeşil siyahlı kulüpte asbaşkanlık görevi yürüten Kulaklı, efsane başkanlar Ahmet Dardar ve Ali Dartanel ile birlikte çalışmıştı.

Denizlispor camiasının önemli ismi Ali İpek’in de futbol adamlığı yaşamında önemli mihenk taşlarından biri olan Kulaklı, Denizlispor efsaneleri Macar futbolcular Jozsef Warga ve Laszlo Kuty’i yeşil siyahlı kulübe transfer eden isimdi.

Yeşil siyahlıların ligde efsanevi sonuçlar aldığı 1985 sezonunda önce Kuty’i takıma kazandıran Kulaklı bir sezon sonra Warga’yı da transfer ederek yeşil siyahlıların unutulmaz kadrolarından birinin kurucuları arasında yer almıştı.

Kulaklının ölümü Denizlispor camiasını da yasa boğdu. Denizlispor eski başkanı ve TFF eski asbaşkanı Ali İpek büyük bir üzüntü duyduklarını belirterek, ” Çok değerli bir Denizlisporluyu, büyük bir sanayiciyi, ülkesine aşık bir hayırseveri kaybettik. Biz de ondan çok şey öğrendik. Denizlispor’a çok büyük hizmetleri oldu. Başımız sağolsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..