REKLAMI GEÇ

EKSİK ÇOK TRANSFER YOK

EKSİK ÇOK TRANSFER YOK

Denizlispor’da ara transfer döneminde yaprak kımıldamıyor. Yeşil siyahlılar 5 futbolcusunu gönderdi sadece geleceğe yatırım olan genç bir futbolcu aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Ocak 2020 Salı, 10:07

Denizlispor transferi ağırdan alıyor. Sezon başında kadrosunda bazı futbolcuları tutan, yeni transferlerle takıma takviye yapan yeşil siyahlılar dönüşümün ikinci aşaması olan devre arası transfer döneminde ise ağır kalıyor.

İlk yarıda yeterli verim alınamayan Mehmet Akyüz, Burak Çalık, Keremcan Akyüz ve genç futbolcu Emre Sağlık ile yollarını ayıran yeşil siyahlılar, sezon başında Kayserispor’dan aldığı ve sakatlığı sorun olan Sapunaru’yu da göndermişti.

Yeşil siyahlılar kadrosundan 5 ismi gönderdi ama yerine sadece bir oyuncu oldu aldı. Bodrumspor’un genç stoperi Muhammet Özkal ile anlaşan yeşil siyahlılar bu futbolcuyu da geleceğe yatırım olarak renklerine bağladı.

Pek çok bölgede eksik yaşayan ve sezon içinde bunun ciddi sıkıntılarını çeken Teknik Direktör Mehmet Özdilek ise bir an önce yeni transferlerin takıma katılımını bekliyor.

Özellikle stoperde alternatifi kalmayan deneyimli teknik adam, sol kanada, orta sahaya ve ön liberoya takviye istiyor.

Denizlisporlu kurmayların şu ana kadar yaptıkları görüşmelerden olumlu sonuç da çıkmadı.

Denizlisporhaber.com’a değerlendirmede bulunan Başkan Ali Çetin, “Görüştüğümüz isimler var. Özellikle stoper ve orta saha için yaptığımız görüşmelerde önemli mesafeler katettik. Türkiye’de tüm kulüplerin transfer konusunda sıkıntısı var. Özellikle lig kaletisinde yerli oyuncu bulamadığımız gibi yabancı oyuncular da yüksek fiyatlar istiyor. Kulüpleri bağlayan mali kriterler de zaman zaman engel olarak karşımıza çıkıyor. Acele etmeksizin, doğrudan takımda oynayacak, devre arasını iyi geçirmiş ilk yarıda düzenli forma giymiş oyuncularla anlaşmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..