REKLAMI GEÇ

ERGİNER FARKLI BAŞLAYACAK

ERGİNER FARKLI BAŞLAYACAK

Denizlispor’da yarın oynanacak Adana Demirspor maçına Teknik Direktör Erginer’in kadroda küçük değişiklikler yaparak başlaması bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Ekim 2017 Cuma, 10:36

TFF 1. Lig’de Denizlispor, yarın sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek. Denizli Atatürk Stadı’nda saat 13:00’de başlayacak karşılaşmayı Burak Şeker, Habib Tiryaki, Gökhan Barcın hakem üçlüsü yönetecek.

Geride kalan süreçte sakat futbolcular nedeniyle başı çok ağrıyan yeşil siyahlılarda nihayet durum normalleşti. Sakat futbolcusu bulunmayan Teknik Direktör Reha Erginer’in bu maçta kadroda küçük değişiklikler yapması bekleniyor.

YASİN YERİNE MORİTZ
Denizlispor’un sezon başından beri verim alamadığı golcüsü Yasin Ozan’ın bu maçta ilk 11’de oynaması beklenmiyor. Manisaspor maçında 70 dakika sahada kalan futbolcunun yerine Erginer’in deneyimli oyuncusu Moritz’e görev vermesi bekleniyor.

SANKOH VE TAŞKIN CEZALI
Yeşil siyahlı takımın orta alanda direncini yükselten isimlerden biri olan Sankoh’un kart cezası nedeniyle bu maçta görev alamayacağı öğrenildi. İstanbulspor, Eskişehirspor, Ümraniyespor ve son olarak Manisaspor maçlarında sarı kart gören futbolcu bir maç dinlenecek. Teknik Patron Erginer’in daha çok ikinci yarıda düşündüğü futbolcunun yerine hamle şansı Berkan Afşarlı olacak. Denizlispor’da kanat oyuncusu Taşkın İlter de sarı kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

CENK FORMA GİYEBİLİR
Yeşil siyahlıların sezon öncesi hazırlık döneminde sakatlık geçiren ve ligde 9 maç kaçıran Cenk Güvenç’e de bu maçta forma şansı verilebilir. Bir süredir takımla çalışmalarını sürdüren futbolcunun performansına bağlı olarak Adana Demirspor maçında değerlendirilebileceği kaydedildi. Defans hattında Ömer Alp Kulga ile iyi bir ikili oluşturan Cenk’in yeni sezonda ilk maçına çıkabileceği belirtiliyor.

ERGİNER BEYİN YIKIYOR
Yeşil siyahlılarda galibiyetten başka skor düşünmeyen Teknik Direktör Reha Erginer, kendi taraftarları önünde kazanmak için öğrencileri ile sık sık toplantılar yapıyor. Bu sabah takımı kampa alan kurt hoca, öğle saatlerindeki taktik idmanı dış dünyaya kapattı. Yeşil siyahlı takım bu çalışmanın ardından tesislerde sadece maç düşünecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..