REKLAMI GEÇ

ERKAN SÖZERİ : FUTBOLUN TÜM GÜZELLİKLERİ VARDI

ERKAN SÖZERİ :  FUTBOLUN TÜM GÜZELLİKLERİ VARDI

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, maçta eksik olanın sadece gol olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Aralık 2018 Pazartesi, 10:04

AA – Spor Toto 1. Lig’de 0-0 tamamlanan Gençlerbirliği – Denizlispor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, maçta futbolun tüm güzelliklerinin olduğunu fakat tek eksiğin gol olduğunu kaydetti.
Hem sahada hem de tribünlerde yaşanan görüntüleri mutluluk verici olarak kaydeden ve Denizli’de özlemle beklenen sahnelerin yaşandığını kaydeden Sözeri, şunları söyledi:  “Hakikaten Denizlispor taraftarlarının ve bizim taraftarlarımızın, takımları beraber çağırmaları… Birisi lider, birisi ardından ikinci. Böyle bir rekabette bu ambiyans, bu fotoğraf, Türkiye’ye bence örnek olmalı. Hem Denizlispor taraftarlarına hem kendi taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Adına yakışır bir tribün gösterisi vardı, adına yakışır bir müsabaka vardı. Futbolun bütün güzellikleri vardı, sadece gol yoktu. Biz ilk yarıda lider gibi oynadık, şampiyonluğa oynar bir takım hüviyetindeydik. 4-5 tane net pozisyonumuz var. İlk yarı maçı koparabilecek pozisyonlar bulduk, maalesef değerlendiremedik. Belki de sezonun en iyi futbollarından birisini ilk yarıda oynadık. İkinci yarıda da aslında kötü başlamadık ama biraz dengeli gitti. Yağmur saha şartlarını ağırlaştırınca biraz daha dengeli oynamaya çalıştık.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..