REKLAMI GEÇ

Erkmen, ‘ İyi olan kazansın’

Erkmen, ‘ İyi olan kazansın’

Cumartesi günü oynanacak olan Denizlispor-Beşiktaş karşılaşması için Denizli’ye gelen Beşiktaş Kulübü yöneticileri, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİSPORHABER / 29 Mayıs 2009 Cuma, 19:39

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarete, Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner ve Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu katıldı. Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, Denizlispor-Beşiktaş maçının dostluk içinde geçeceğine inandığını söyleyerek, “Ligde herkes bileğinin hakkıyla kazandı. Sezon başında bu yıl şampiyon olacağımıza inanıyorduk. Önümüzde zorlu bir 90 dakika var. Yarın oynayacağımız maçın ardından, bu şampiyonluğu almak istiyoruz. Denizli’de çok iyi karşılandık. Her şey için kulübüm adına teşekkür ediyorum” dedi. Vali Yavuz Erkmen ise, Denizli’nin sporu çok seven ve centilmen bir il olduğunu söyleyerek sporun güçlenerek ilerlemesi için çalıştıklarını ifade etti.

Bu maçın kendisi için iki önemli sebebi olduğunu vurgulayan Vali Erkmen, “İlk olarak Denizlispor’un ligde kalması bizim için önemliydi. Önümüzdeki yıllarda da Denizlispor’un riskli bölgelere girmeden ligi rahat tamamlayacağına inanıyorum. Bu maçın bir diğer önemi ise ben Beşiktaş Kongre üyesiyim. Güzel ve dostluk içinde bir maç olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Yavuz Erkmen, Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner’e ziyaretinin anısına Denizli’de üretilen cam ürünü hediye etti. Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner’de Vali Erkmen’e isminin yazılı olduğu Beşiktaş forması hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..