REKLAMI GEÇ

ESKİ ASBAŞKAN ALKAYA: BÖYLE OLMAZ!

ESKİ ASBAŞKAN ALKAYA: BÖYLE OLMAZ!

Denizlispor tesislerinde yaşanan olaylar eski asbaşkan Atilla Alkaya’yı da kızdırdı. “Böyle olmaz” diyen Alkaya, “Bu görüntüler Denizlispor’a yakışmıyor. Seviye düşürülmemeli” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Ekim 2019 Perşembe, 10:26

Dün sabah Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yaşanan olaylara tepkiler yükseliyor. Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve kurmaylarının basın toplantısı sırasında eski Başkan Süleyman Urkay’ın salona girmek istemesi ve sonrasında yaşanan olaylar tüm Türkiye’nin gündemine oturdu.

Yaşanan olaylara Denizli’de de camianın önde gelen isimleri tepki gösterdi.
Yeşil siyahlı kulüpte taraftar sorumlusu olarak görev yapan eski asbaşkan Atilla Alkaya da denizlisporhaber.com’a değerlendirmelerde bulundu.
Yeşil siyahlı taraftarların ‘Dayı’ lakabıyla andığı Alkaya, “Böyle olmaz” dedi.

Yaşanan olayları büyük bir üzüntü ile karşıladığını söyleyen Alkaya, “Denizlispor camiasını kimsenin rezil etmeye hakkı yok” diye konuştu.

Yeşil siyahlı kulübün yıllar sonra yeniden süper ligde mücadele ettiğini, böyle bir atmosferde birlik ve beraberliğin en üst seviyede yaşanması gerektiğini söyleyen Alkaya, “Denizlispor camiasının birliğe, beraberliğe ve kenetlenmeye ihtiyacı var. Böyle olaylarla gündeme gelmeye değil. Denizlispor kimsenin malı değil bu şehrin ortak değeridir. Burada görev almış herkesin Denizlispor geleneklerine ve misyonuna uygun hareket etmeleri gerekir. Denizlispor’un adını çirkin olaylarla yan yana getirmek bu şehre karşı yapılmış büyük bir sorumsuzluktur. Seviye düşürülmemeli. Camiamıza yakışmadı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..