REKLAMI GEÇ

EŞLERİNİ ÜZDÜLER SÖZLERİNİ TUTTULAR

EŞLERİNİ ÜZDÜLER SÖZLERİNİ TUTTULAR

Denizlispor Yönetimi, araç sözü verdiği yabancı futbolcuları için kiralama yapamayınca yönetim kurulu üyeleri eşlerinin otomobillerini futbolculara tahsis etti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 22 Ağustos 2019 Perşembe, 11:37

9 sezon aradan sonra Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Denizlispor, sezon öncesi dış transferde 13 futbolcuya imza attırırken iç transferde de sözleşmesi sona eren 3 futbolcusu ile yeniden anlaşmıştı.
Horozlar anlaştıkları 10 yabancı futbolcu ile yaptıkları mukavele gereği konut ve araç tahsis etme sözü verdi.
Kurban Bayramı öncesinde kentteki araç kiralama firmaları ile görüşen yeşil siyahlı kurmaylar, bayram yoğunluğunda filosundaki 10 aracı kiralayacak bir firmaya rastlayamadı.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin kentte araç kiralama imkanları kalmayınca yönetim kurulunda konuyu açtı ve tüm yöneticilerinden eşlerinin ya da çocuklarının araçlarını futbolculara tahsis edilmek üzere istedi.
Başkan Ali Çetin önce eşi Filiz Çetin’in otomobilini aldı daha sonra 9 yönetici daha eşleri ve çocuklarının otomobillerini alarak futbolculara tahsis etti.
Yeşil siyahlıların yabancıları şimdilik yönetici eş ve çocuklarının araçlarını kullanıyor.

Diğer yandan yeşil siyahlı kurmaylar bir araç kiralama şirketi ile temasa geçerek futbolcuların kullanmaları için 10 araç kiraladı. Araçlar salı günü kulübe teslim edilecek ve yönetici eşlerini araçlarını yeniden alacak.

Tüm yönetim kurulunun fedakarlık yaptığını söyleyen Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Bayram öncesi yoğunluk nedeniyle araç kiralama şirketlerinde araç kalmamıştı. Denizli’deki tüm firmalar ile görüştük ama çözüm bulamadık. Futbolcularımıza da söz vermiştik. Bu nedenle yönetim kurulunda konuyu görüştük. Önce ben eşimin aracını alıp verdim daha sonra yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız da böyle yaptılar. Bu iş sevgiyle, fedakarlıkla, mücadele ile oluyor. Aksi halde başarılı olmamızın olanağı yok” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..