REKLAMI GEÇ

Futbolculara maç öncesi moral yemeği

Futbolculara maç öncesi moral yemeği

Denizlisporlu futbolcular, Hacettepe karşılaşması öncesi, teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri ile yemekte bir araya geldi.

/ DENİZLİSPORHABER / 14 Mart 2009 Cumartesi, 01:00

Denizlispor, Hacettepe karşılaşması öncesinde, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bulunan Dombili Köfte’de bir araya geldi. Yemeğe Denizlispor Başkanı Ali İpek, Denizlispor Yönetim Kurulu üyeleri ve teknik heyet de katıldı. Dombili Köfte’de futbolculara kebap ikram edildi. Başkan Ali İpek “Son dört maçta iyi bir çıkış sergileyerek, takımımızın kalitesini ortaya koyduk. Hedefimiz 3 puan. Hacettepe karşılaşmasından alacağımız bir galibiyet ile bu başarımızı daha da ileriye götüreceğiz. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. 90 dakika susmadan takımımızı destekleyen taraftarımız, bize galibiyet yolunda en büyük katkıyı sağlayacaktır” dedi.

Öte yandan Turkcell Süper Ligi 24. hafta karşılaşması Denizlispor-Hacettepespor karşılaşmasının bilet fiyatları şu şekilde belirlendi: Kale Arkası 3 TL, Maraton 10 TL, Kapalı Tribün 25 TL ve Misafir Takım 25 TL (Kapalı A-üst) Biletler maç günü saat 10.00’dan itibaren stat gişelerinde satışa sunulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..