REKLAMI GEÇ

GALATASARAY EŞLEŞMESİ KOMBİNE TALEBİNİ ARTIRDI

GALATASARAY EŞLEŞMESİ KOMBİNE TALEBİNİ ARTIRDI

Süper lig’de fikstür belli oldu. Denizlispor ilk hafta evinde Galatasaray’ı konuk edecek. Ligde 9 yıl aradan sonra sarı kırmızılıları ağırlayacak olan Horozlarda, kombine talebi de arttı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 18 Temmuz 2019 Perşembe, 11:45

9 sezon aranın ardından yeniden süper ligde mücadele edecek olan Yukatel Denizlispor’un fikstürü belli oldu. Dün yapılan kura çekiminde Horozların ilk hafta rakibi belli oldu.

Geçen sezonun 1. Lig şampiyonu yeşil siyahlılar ilk haftada geçen sezonun süper lig şampiyonu Galatasaray’ı konuk edecek.

Bu eşleşme Denizlispor’da tıkanan kombine satışlarına da yansıyacak. Galatasaray maçında bilet fiyatlarının yüksek olması ihtimali taraftarı kombine almaya itti.

Fikstür çekiminin yapıldığı andan itibaren yeşil siyahlı yöneticiler kombine konusunda telefonlar aldıklarını belirttiler.

Bu sezon stadında yenileme yapan Yukatel Denizlispor kampanyalarına rağmen kombine satışlarında beklediği sayıya ulaşamamıştı.

Horozların en son 2010-2011 sezonunda Türkiye Kupası mücadelesinde konuğu olduğu Galatasaray ile 9 yıl sonra iç sahada oynayacağı ilk maç taraftarın da dikkatinden kaçmadı.
Horozlar sezonun ilk yarısında Fenerbahçe’yi de konuk edecek. Bu karşılaşma 8’nci hafta oynanacak. Yukatel Denizlispor, Beşiktaş’ı sezonun ikinci yarısında 28’nci haftada, Trabzonspor’u ise de 32’nci haftada Denizli’de ağırlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..