REKLAMI GEÇ

GALATASARAY MAÇI BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

GALATASARAY MAÇI BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Denizlispor yönetimi ligin ilk haftasında oynanacak Galatasaray maçının bilet fiyatlarını açıkladı. Kombine ücretlerinin yüksekliğinden şikayet eden taraftar bu maça özel belirlenen fiyatlara ne diyecek?

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 31 Temmuz 2019 Çarşamba, 17:19

Denizlispor yönetimi ligin ilk haftası oynanacak Yukatel Denizlispor – Galatasaray karşılaşmasının bilet fiyatlarını açıkladı.

Liglerinde şampiyon olan iki takımın mücadelesinde kale arkası tribünü 100, maraton tribünü 200, A alt, A üst, E üst tribün biletleri 300, D üst ve B üst tribün biletleri 400 olarak belirlendi.

Ayrıca yeni açılan loca önü için kombine fiyatı 4 bin lira olarak belirlenirken VİP 4 bin, E alt tribün ise 800 lira olarak ücretlendirildi.
Loca önleri Galatasaray maçı için 400, VİP 750 ve E alt ise 300 lira olarak belirlendi. Misafir takım taraftarları da maçı 100 lira karşılığı izleyebilecek. Bilet satışlarının yarından itibaren başlayacağı duyuruldu.

Ligin ilk haftasında tribün hasılatını yüksek tutmak isteyen yeşil siyahlı kurmaylar daha önce kombine fiyatlarını açıkladıklarında taraftarın tepkisi ile karşılaşmıştı. Ücretleri yüksek bulan taraftarlar günün koşulları göz önüne alarak ücretlendirilmenin yeniden düzenlenmesini istemişti. Galatasaray maçı için istenilen ücretlere taraftarın ne tepki vereceği merak ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Eren 20   -  Bağlantı 1 Ağustos 2019, 00:16

Bu yönetim Denizli de Real Madrid-Barcelona maçı bilet fiyatları nı açıkladı. Alın başınıza çarpın maçı.

MESUT ÇELİKDEMİR   -  Bağlantı 31 Temmuz 2019, 22:40

çok az biraz daha yüksek yapılsın ki kimse maça gelmesin kendi kendine baksınlar maça yöneticiler

ali gümüş   -  Bağlantı 31 Temmuz 2019, 19:20

10 yıl sonra galatasaray gelmiş biletler 50 lir mı olacaktı gayet normal