REKLAMI GEÇ

GAZETECİLER ŞİKAYETÇİ: BU GÖRÜNTÜLER YAKIŞMIYOR

GAZETECİLER ŞİKAYETÇİ: BU GÖRÜNTÜLER YAKIŞMIYOR

Denizli Atatürk Stadı’nda basın tribününde yer verilen anons ekibi gazetecilerin işlerini yapmalarına engel olurken, basın toplantı odasının durumu ise Denizlispor’a yakışmıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 1 Ekim 2017 Pazar, 11:49

Eski bir stat olması nedeniyle fiziki koşulları yetersiz olan Denizli Atatürk Stadı; sadece taraftarların değil maç sırasında görevli olan basın mensuplarının da işlerini zorlaştırıyor.

Özellikle, yayıncı kuruluşun canlı yayın yaptığı basın toplantı odasının durumu Denizlispor’a yakışmıyor. Bu bölümde yerlerinden çıkan parkelerin yanı sıra bakımsızlık gözlerden kaçmıyor. Sezon başında bu salonu yenileme kararı alan yeşil siyahlı yönetim şimdilik bu konuda girişimde bulunmadı.

Maçta görevli olan basın mensuplarının en fazla şikayet ettiği diğer konu ise anons ekibi. Kendilerine ait bir yer olmadığı için basın tribününde emanet duran anonsçular, hoparlör sistemini de tam bu tribünün önüne ve Denizlispor yedek kulübesinin yanı başına yerleştiriyor. Sık sık yapılan anonslarla çalışma ortamları eziyete dönüşen gazetecilerin Denizlisplu yönetime yer değişikliği konusunda ilettiği talep de bu güne kadar görmezden gelindi. Yeşil siyahlı yöneticiler son olarak Gazişehir Gaziantep maçında anons ekibi için bir yer hazırlandığını açıklasa da şimdilik bu konuda bir çalışma yapılmadığı gözlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..