REKLAMI GEÇ

GAZİANTEP FK 1 YUKATEL DENİZLİSPOR 2

GAZİANTEP FK 1 YUKATEL DENİZLİSPOR 2

Horoz, Gaziantep deplasmanında Sacko’nun iki sayısı ile kazandı 1-2.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Aralık 2019 Pazar, 16:00

Süper Lig’de Gaziantep FK’nın konuğu olan Yukatel Denizilspor zorlu deplasmanda Sacko’nun sayıları ile kazanmasını bildi 1-2.
Yeşil siyahlılar ilk yarısı golsüz sona eren maçta 54’te Kayode’nien sayısı ile geriye düştü. Zakarya’nın geri pasında araya giren Kayode kolay golle takımını öne geçirdi.

Maçın 58’nci dakikasında sahne alan Sacko, olcay’ın pasında ceza alanı dışından sert vurdu ve eşitlik sayısını kaydetti.

85’nci dakikada Barrov’un müthiş deparı ile sürüklediği atakta ceza alanı içinde topla buluşan Sacko gelişine yerden vurdu ve ev sahibi fileleri bir kez daha havalandırdı ve maçın skorunu ilan etti. Denizlispor’un Rodallega ile bulduğu bir gol ise elle oynama gerekçesi ile iptal edildi.

MAÇTAN DAKİKALAR:
14′ Gazgiantep defansından topu kapar Rodallega ceza alanı ön çizgisi üzerindeki Barrow’a bıraktı, sert şutu defanstan döndü.
16′ Kornerden gelen top ceza alanı içinde Furkan’un önünde kaldı. Yakın mesafeden sert şutu defansa yardıma gelen Rodallega’dan döndü.

19′ Denizlispor defansında Sackey çıkarken kaptırdı. Twumasi, kale alanına gönderdi. Furkan karşı karşıya pozisyonda ayağının ucuyla dokundu, kaleci Stachowiak yatarak topa müdahale etti.

27′ Furkan ceza alanı dışından yerden vurdu, kaleci Stachowiak topu direk dibinden kornere çeldi.
45′ Zakarya’nın kullandığı taç atışında Barrov iki oyuncudan kurtardı yerden içeri çevirdi, Rodallega altı pas içinde müsait durumda topa dokunamadı ve Denizlispor’u bir golden etti.
54′ Zakarya’nın geri pasında araya giren Kayode kaleci Stachowiak’tan topu kurtardı ve boş kaleye gönderdi 1-0.
58′ Gaziantep ceza alanı içindeki karambolde Olcay topu dışarı çıkardı, Sacko ceza alanı dışında düzeltip vurdu ve topu filelerle buluşturdu 1-1.

67′ Kayode’nin orta şut karışımı vuruşunu kaleci Stachowiak kornere çeldi.
74′ Aissati’nin uzaktan vuruşu Olcay’a çarptı ve önünde kaldı. Olcay ceza alanında Rodallega’ya bıraktı. Horozun golcüsü karşı karşıya pozisyonda topu filelerle buluşturdu. Hakem elle oynama gerekçesi ile golü iptal etti.
85′ Denizlispor ktontra atağında Barrow sol kanattan topu sürükledi, içeri yerden çevirdi. Sacko topun gelişine düzgün bir vuruşla Denizlispor’u öne geçirdi 1-2.

GAZİANTEP FK 1 DENİZLİSPOR 2
STAT: Kalyon Stadı
HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, İsmail Şencan, Samet Çiçek
GAZİANTEP FK: Günay Güvenç, Papy, Alin Tosca, Oğuz Ceylan, Kana-Biyik, Jefferson, Güray Vural, Diarra, Furkan Soyalp (77′ Roman Chibsah) Kayode, Twumasi (77′ Pawlowski)
YUKATEL DENİZLİSPOR: Adam Stachowiak, Lopes, Mustafa Yumlu, Sapunaru (48′ Oğuz Yılmaz) Zakarya, Aissati, Olcay Şahan, Sackey (86′ Zeki) Rodallega, Sacko (90+2′ Oscar) Barrow
GOLLER: 54′ Kayode (Gaziantep FK) 58′, 85′ Sacko (Y. Denizlispor)
SARI KART: Sacko, Aissati, Lopes, Zakarya, Barrow (Y. Denizlispor) Furkan, Oğuz, Chibsah (Gaziantep FK)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..