REKLAMI GEÇ

GENÇ HOROZLAR HEM SAHADA HEM OKULDA BAŞARILI

GENÇ HOROZLAR HEM SAHADA HEM OKULDA BAŞARILI

Denizlispor’un Coca Cola Akademi Ligi’nde zirve mücadelesi veren U14 takımı futbolcuları eğitim hayatlarında da çok başarılı. U14’lü öğrenciler SBS’de 320’nin altında puan almadı.

/ DENİZLİSPORHABER / 29 Eylül 2010 Çarşamba, 17:33

Çalıştırıcılığını Aydın Dizman’ın yaptığı Denizlispor U14 Takımı hem sporda hem de eğitimde başarıları ile dikkat çekiyor. Coca Cola Akademi Ligi’nin ilk iki haftasında rakiplerini yenerek 6 puan toplayan yeşil siyahlı futbolcular futboldaki başarısını eğitim hayatına da yansıtıyor.

SBS’DE BÜYÜK BAŞARI
U14 takımının 20 futbolcusu da Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda başarılı notlar aldı. Yeşil siyahlıların SBS puan aralığı 438 ile 320 arasında değişiyor. Öğrencilerin bu başarısında Denizlispor Gençlik Geliştirme Merkezi U14 Takıl Antrenörü Aydın Dizman’ın da büyük emeği bulunuyor. Başarılı çalıştırıcı önceliklerinin eğitim olduğunun altını çiziyor.

EĞİTİMİ ZARAR GÖRMÜYOR
Öncelikli amacı öğrencilerinin iyi bir eğitim almasını sağlamak olan Dizman; bu nedenle başarılı pek çok futbolcusuyla da yollarını ayırmak zorunda kaldı. Dizman; “Ayrılan arkadaşlarımız da iyi birer futbolcuydu fakat eğitimlerinin aksadığını fark ettik. Bu nedenle daha önemli olan eğitimleri için fedakarlık yaptık” dedi.

HAFTADA 6 GÜN İDMAN
Takımdaki futbolcuların haftada beş gün idman yaptıklarını hafta sonunda da maça çıktıklarını hatırlatan Dizman, “Böyle bir tempo içinde eğitimlerinin aksamaması çok önemli. Bu nedenle oyuncularımızın aileleri ile birlikte çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..